I v Reservantu frčí Black Friday, nabízí 50% slevy

Rezervační systém Reservanto startuje svůj první Black Friday v historii svého působení. Pokud nyní přemýšlíte o tom, jak nastartovat nebo inovovat své podnikání, pak tato nabídka je šitá na míru přímo pro Vás. Pokud si v období od 24. 11. do 27. 11.  objednáte libovolně dlouhé předplatné rezervačního systému, dostanete od společnosti Reservanto stejně dlouhé období ZDARMA!
Podmínky akce najdete na: http://blog.reservanto.cz/black-friday-2017/

O Reservantu

Reservanto je unikátní online rezervační systém přizpůsobený každému oboru podnikání. Od roku 2013 nabízí řešení rezervací podnikatelům a poskytovatelům služeb, jako jsou například maséři, kosmetické salóny, fitness centra, ale i města, obce a nadnárodní společnosti. Vybrat si mohou ze tří placených variant rezervačního systému a jedné bezplatné varianty. Kromě běžných funkcí týkajících se rezervací mohou zákazníci využívat třeba online platby pro své zákazníky, upozornění na rezervaci pomocí SMS či e-mailu nebo pokladní systém, který je součástí předplatného.

Více informací o rezervačním systému je možné zjistit na webových stránkách www.reservanto.cz nebo na následujícím kontaktu: