CZC.cz se spojuje s nadačním fondem Veroniky Kašákové a pořádá charitativní akci White Friday

Praha, 29. 11. 2017 – Prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz se rozhodl 1. 12. 2017 plošně zdražit všechny své produkty o 1 % a výtěžek věnovat Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové. Stejnou částku, kterou věnují zákazníci, přidá i sám prodejce. Do charitativní akce se zapojí také společnost Dell. Veškeré informace jsou dostupné na webu czc.cz/whitefriday.

Společnost CZC.cz se rozhodla uspořádat akci, která bude pravým opakem již zavedeného Black Friday. Nebude se tedy jednat o výprodej, ale naopak o mírné navýšení cen všech produktů, a to o 1 %. Získané finanční prostředky, které tímto způsobem poskytnou na dobročinné účely sami zákazníci, poputují přímo do Nadačního fondu Veroniky Kašákové, konkrétně na podporu programu Restart. Ten se snaží zajistit terapeutickou podporu starším dětem, aby jim tak ulehčil přechod z dětského domova do nového života.

Stejné 1 % z objednávek zákazníků, kteří se rozhodnou přispět, přidá i CZC.cz a ve spolupráci se společností Dell za něj zmodernizují IT vybavení v dětském domově v Solenicích. Koncept veřejné sbírky tak zapadá do vánoční kampaně s názvem 2x víc – i dětem budou GEEKové z CZC.cz tímto způsobem pomáhat dvakrát více.

Možnost přispět 1 % dostanou v pátek 1. 12. 2017 všichni zákazníci, kteří se rozhodnou na CZC.cz uskutečnit objednávku. Příspěvek je zcela dobrovolný a záleží jen na zákaznicích, jestli tuto možnost využijí nebo ne – nákup bude možné dokončit i bez zapojení se do veřejné sbírky.

Na podporu akce vznikl také video spot, který zákazníky seznámí jak s příběhem Veroniky Kašákové, zakladatelky nadačního fondu, tak s obyvateli dětského domova v Solenicích. Bližší informace o sbírce jsou k dispozici na webu czc.cz/whitefriday.

 

O společnosti CZC.cz:

CZC.cz s.r.o. patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s počítači a elektronikou u nás. V sortimentu má přes 40 000 různých produktů od notebooků přes mobilní telefony až po IT speciality a vychytávky. Díky vlastním skladům a více než 70 pobočkám po celé České republice je společnost schopna dodávat zboží ještě ve stejný čí následující den od objednání. Mezi její zákazníky patří nejen domácí uživatelé, hráči a počítačoví nadšenci, ale také firmy, školy a instituce. CZC.cz je ryze český internetový obchod s počítači a elektronikou a zaměstnává přes 200 zaměstnanců. Pro více informací navštivte www.czc.cz.