Schönherr posiluje tým pro ochranu osobních údajů, právo duševního vlastnictví a IT

Od 1. ledna 2018 rozšíří tým pro poradenství v oblasti ochrany osobních údajů, práva duševního vlastnictví a informačních technologií advokátní kanceláře Schönherr zkušená advokátka Mgr. Eva Bajáková.

Eva Bajáková je specialistkou na oblast ochrany osobních údajů. Dále se zaměřuje na právo duševního vlastnictví, soutěžní právo a oblast regulovaných odvětví. Před nástupem do Schönherr pracovala v několika významných mezinárodních i lokálních advokátních kancelářích. Je absolventkou Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze a studovala rovněž na University of Nottingham ve Velké Británii. Hovoří plynně anglicky a částečně francouzsky, německy a španělsky.    

Eva Bajáková přichází do naší kanceláře s hlubokými znalostmi oboru ochrany osobních údajů a práva duševního vlastnictví. Tyto právní oblasti se rychle rozvíjí, aktuálně zejména pod vlivem změn v evropské i národní legislativě, a zároveň s tím roste i zájem klientů o naše poradenství. Proto mě těší, že mohu v naší kanceláři přivítat další zkušenou posilu, uvedl Martin Kubánek, vedoucí partner pražské pobočky mezinárodní advokátní kanceláře Schönherr.