V Bisnode jsou Ježíškova vnoučata

Zaměstnanci Bisnode se letos rozhodli seniorům zpříjemnit Vánoce, a tak se zapojili do charitativního projektu Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata. Klientům Centra pro seniory Kolín zakoupili a osobně přivezli tiché kuželky.

Nápad potěšit seniory v předvánočním čase vznikl v Bisnode zcela spontánně. A protože je bowling naším oblíbeným firemním sportem, hned nám padlo do oka společné přání klientů z kolínského Centra pro seniory. Navíc se nám moc líbilo, že se jedná o dárek hned pro celé osazenstvo seniorského domova.“ říká ředitelka lidských zdrojů Bisnode Daniela Velíšková. „Moc mě potěšilo, že kolegové jen pasivně nečekají, jak se k CSR postaví zaměstnavatel, ale že jsou vnímaví k příležitostem ve svém okolí. Od první zmínky o Ježíškových vnoučatech jsme měli celý příspěvek na dárek během 3 dnů.“, dodala Daniela Velíšková.

Ježíškova vnoučata jsou projektem Českého rozhlasu, který propojuje osamocené lidi v domovech a dalších státních i nestátních zařízeních pro seniory s dárci, kteří se rozhodnou jim na vlastní náklady splnit přání nebo poskytnout věcný dar.