Unikátní Truck Půjčka od ČSOB Leasing s komplexním pojištěním a službami jako nejdostupnější řešení pořízení těžké dopravní techniky v novém roce 2018

ČSOB Leasing ve spolupráci se svou specializovanou dceřinou společností na zprostředkování pojištění přichází na trh s unikátní novinkou. Truck Půjčka s komplexním pojištěním a službami je vhodným řešením pro ty české dopravce, kteří zvažují nákup nového tahače či návěsu. Vhodným propojením financování, pojištění a souvisejících služeb vznikl inovativní program určený malým a středním českým dopravcům a přepravcům.

„S Truck Půjčkou oslovujeme na trhu malé a střední dopravce, kteří si chtějí pořídit nové tahače a návěsy různých značek. Podobný produkt zde dosud chyběl. Abychom vytvořili opravdu atraktivní a kvalitní nabídku, inovovali jsme parametry našich finančních produktů pro financování těžké dopravní techniky, přidali nové služby a vhodně propojili  know-how naše, naší dceřiné společnosti na zprostředkování pojištění a skupiny ČSOB v oblasti pojištění a vytvořili zcela nové řešení, které kombinuje financování, pojištění a nadstandardní služby zahrnující například péči o posádku v případě nepojízdnosti kamionu,“ uvádí
Ing. Josef Rosenkranz, místopředseda představenstva a obchodní ředitel ČSOB Leasing. „ČSOB Leasing se tímto hlásí k dalšímu vývoji a inovacím v oblasti financování nákladních vozidel. V tomto segmentu jsme nyní jedničkou na trhu,“ dodává
Ing. Josef Rosenkranz.

Dopravci mají možnost výběru z několika variant Truck Půjčky, a to vždy podle své preference, např. zda kladou důraz na kvalitní komplexní pojištění a služby související s provozem vozidel nebo hledají ideální finanční řešení z pohledu nákladovosti nebo vhodnou kombinaci. Genetickou vlastností nové Truck Půjčky je svoboda volby zákazníka.   

Intergrovanou součástí Truck Půjčky je pojištění KOMPLEX od ČSOB Pojišťovny, program sestavený experty společnosti ČSOB Leasing pojišťovací makléř, který v sobě mimo jiné zahrnuje atraktivní povinné ručení s vysokými limity, komplexní allrisk havarijní pojištění a navíc např. asistenční službu v ceně, která dokáže pro řidiče zajistit veškeré úkony počínaje opravou na místě nehody, vyproštěním a odtahem či přeložením nákladu včetně přípojného vozidla, až po služby spojené s ubytováním a dopravou posádky v případě, kdy se vozidlo stane nepojízdným. Dále také pojištění okenních skel s vysokým limitem a pro těžkou dopravní techniku unikátní pojištění GAP, které pokrývá případný rozdíl mezi pojistným plněním z havarijního pojištění a pořizovací novou cenou vozidla včetně spoluúčasti.

Přidanou hodnotu zcela nového řešení ČSOB Leasing doplňuje také odborné poradenství, flexibilita týkající se změn splácení nebo předčasného ukončení smlouvy a internetový portál eLeasing.

Informace o ČSOB Leasing, a.s.

ČSOB Leasing, a. s., je 100 % dceřinou společností Československé obchodní banky, a. s., členem skupiny ČSOB a významné nadnárodní skupiny KBC. Prostřednictvím sítě vlastních poboček poskytuje finanční služby podnikatelům i soukromým osobám, v oblasti financování osobních, užitkových a nákladních automobilů, strojů, zařízení, technologií, investičních celků a výpočetní techniky. Produkty zákazníkům je společnost schopna podle preferencí zákazníka nabídnout nejen prostřednictvím vlastní distribuční sítě (osobní přístup v každém regionu ČR) či rozsáhlé distribuční sítě ČSOB, ale přímo v místě prodeje u spolupracujících dodavatelů movitého majetku. ČSOB Leasing poskytuje financování pořízení či užívání produktivního (odepisovatelného) majetku. ČSOB Leasing je držitelem certifikátu jakosti podle normy ISO 9001:2008.