Atos oznámil dokončení akvizice Siemens Convergence Creators

Praha, 10. ledna 2018 ‒ Atos, globální lídr v digitální transformaci, oznámil dokončení akvizice dceřiné společnosti Siemens, Convergence Creators Holding GmbH (CVC). Společnost Convergence Creators je globální poskytovatel řešení pro digitální transformaci napříč odvětvími. CVC poskytuje softvérové řešení v oblasti komunikačních sítí a podnikové bezpečnosti. Atos svůj akviziční záměr oznámil 2. října 2017.

O společnosti Atos

Společnost Atos SE (Societas Europaea) je lídrem v oboru digitální transformace, má zhruba
100 000 zaměstnanců v 72 zemích a její roční tržby dosahují přibližně 12 miliard euro. Skupina má zákazníky po celém světě a je evropským lídrem v oblastech Big Data, kybernetické bezpečnosti, Digital Workplace, poskytuje cloudové služby, správu infrastruktury i dat, řešení Business & Platform a prostřednictvím Worldonline, evropského lídra v oboru plateb, i transakční služby. Společnost pomáhá klientům v různých sektorech, jako jsou obrana, finanční služby, zdravotnictví, výroba, média, služby, veřejný sektor, maloobchod, telekomunikace a doprava, uskutečňovat digitální transformaci díky svým novátorským technologiím, znalostem digitálních aplikací
i průmyslových oborů. Společnost Atos je celosvětovým IT partnerem olympijských
a paralympijských her a její akcie jsou obchodovány na pařížské burze Euronext Paris. Atos působí pod obchodními jmény Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy, Unify a Worldline.