Visa odměňuje zákazníky Albertu za platby Visa kartou během olympiády v Pchjongčchangu 2018

Společnost Visa spustila při příležitosti zimní olympiády kampaň pro podporu plateb kartou v prodejnách Albert. Každý zákazník, který zaplatí kartou Visa za nákup nad 500 Kč v některé z více než 300 prodejen Albert, může využít účtenku ke vstupu na Olympijské festivaly v Brně a Ostravě. Zákazníci mohou registrovat všechny účtenky z prodejen Albert na webu Visa a získat také řadu dalších výher. Patří mezi ně poukaz na luxusní víkend ve francouzských Alpách nebo vouchery na nákup v Albertu a olympijskou kolekci oblečení. Kampaň poběží od 7. do 27. února 2018.

PRAHA, ČESKÁ REPUBLIKA, 19. února 2018 – Visa Inc. (NYSE: V)

Po několika úspěšných akcích opakují Visa a Albert kampaň na podporu bezhotovostních plateb. Od 7. do 27. února mohou držitelé karet Visa v rámci kampaně při zimní olympiádě registrovat účtenky z prodejen Albert a ucházet se o řadu výher. Mezi ně patří i třídenní pobyt v 5hvězdičkovém hotelu ve francouzských Alpách pro 4 osoby, během nějž proběhne i VIP lyžování s jednou z hvězd Zimních olympijských her 2018. V loterii bude ale například i 21 poukazů na nákup v prodejnách Albert v hodnotě 5000 Kč či 210 voucherů na olympijskou kolekci oblečení.

Výrazným benefitem pak je, že každá účtenka k nákupu nad 500 Kč, zaplaceného kartou Visa, slouží automaticky jako vstupenka na Olympijské festivaly v Brně či Ostravě.

„Olympijské hry podporujeme už přes 30 let a jsme rádi, že můžeme díky spolupráci s Albertem umožnit sportovním fanouškům prožít a sdílet neopakovatelnou olympijskou atmosféru i u nás v Česku,“ řekl Marcel Gajdoš, ředitel společnosti Visa pro Českou republiku a Slovensko.

„Na kampani bychom rádi ukázali výhody bezhotovostního placení i těm zákazníkům, kteří kartu zatím běžně nepoužívají. Věříme, že jakmile zjistí,  že jsou tyto platby nejen pohodlné, jednoduché a bezpečné, ale i výhodné, stanou se i pro ně naprostou samozřejmostí,“ dodal Gajdoš.

„Těší nás, že naše zákazníky  můžeme odměnit za jejich každodenní nákupy a pohodlné placení kartou. Rádi navazujeme na dřívější úspěšnou spolupráci s Visou a věříme, že naše společná kampaň spojená s olympiádou  zákazníkům nákupování v Albertu ještě více zpříjemní, “ uvedla Barbora Vanko, manažerka externí komunikace řetězce Albert.

Kompletní podmínky soutěže jsou k dispozici na následujícím odkazu: www.visa.cz/soutez

###

O společnosti Visa Inc.

Visa Inc. (NYSE:V) je globální platební technologická společnost propojující zákazníky, obchodníky, finanční instituce a vlády ve více než 200 zemích a teritoriích světa, s rychlými, bezpečnými a spolehlivými elektronickými platbami. Společnost provozuje jednu z nejvyspělejších procesních sítí na světě – VisaNet – která dokáže zpracovat více než 65 000 transakcí za sekundu, se zabezpečením před podvody pro spotřebitele a zajištěním platby pro obchodníky. Visa není bankou, nevydává karty, neposkytuje úvěry ani nenastavuje sazby a poplatky pro spotřebitele. Inovace od společnosti Visa nicméně umožňují finančním institucím nabízet svým zákazníkům stále více možností: okamžité platby debetní kartou, používání předplacených karet nebo odložené placení pomocí kreditních produktů. Pro více informací navštivte www.visaeurope.com, blog Visa Vision (www.vision.visaeurope.com) a @VisaEuropeNews.