Foxconn 4Tech přiveze na AMPER 2018 novinky měnící podobu českého průmyslu

  • Strojové vidění s technologií Deep Learning AI
  • Pokročilá automatizace demonstrovaná v robotické cele
  • Průmyslová IoT platforma s praktickou aplikací pro řízení energií ve firmách

Praha 22. února 2018 – Foxconn 4Tech se stal poprvé partnerem letošního 26. ročníku největšího mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení ve střední Evropě. Odborný veletrh AMPER se koná v Brně od 20. do 23. 3. 2018.

Společnost Foxconn 4Tech vyvíjející a dodávající vlastní produkty, služby a řešení určené především pro průmyslové a výrobní firmy, ale i pro další obory na AMPERu představí řadu novinek z oblasti průmyslového internetu věcí, automatizace a služby pro chytré továrny.

„Návštěvníci veletrhu budou mít jako první možnost shlédnout naši novinku v podobě systému pro vizuální rozpoznání obrazu a videa ve spojení s umělou inteligencí. Řešení využívající strojové vidění, „hluboké učení“ a neuronové sítě nejen pro rozhodování a automatizované sledování kvality výrobků, bezpečnost a autonomní systémy v moderních továrnách a dalších odvětvích,“ uvedl Jiří Krátký, komerční ředitel společnosti Foxconn 4Tech. V aplikaci umělé inteligence, pokročilé datové analytiky, automatizace a strojového vidění patří Foxconn 4Tech mezi světovou špičku poskytovatelů těchto služeb a řešení.

Dalšími tématy, které Foxconn 4Tech na veletrhu představí, bude například pokročilá robotika pro složité výrobní operace vyžadující vysokou přesnost a kvalitu produkce, vlastní systémy pro řízení výroby, chytrou logistiku integrované do praktických živých ukázek v robotické cele. K dispozici bude také řešení pro přesnou lokalizaci pohybu zařízení, materiálů a osob v průmyslovém prostředí. Pro náročnou výrobu bude předvedeno podpora pokročilého řízení procesů za pomoci IoT a matematického modelování. V neposlední řadě bude k dispozici vlastní průmyslová IoT platforma jako softwarový základ pro digitalizaci a automatizaci spolu s praktickým pokročilým řízením a monitoringem spotřeby energií v průmyslovém prostředí.

Mezinárodního veletrhu AMPER se v loňském roce účastnilo přes 43 tisíc návštěvníků, kteří zhlédli expozice 600 firem z 22 zemí světa. Společnost Foxconn 4Tech bude novinky prezentovat v hale V na stánku N2.

O společnosti Foxconn 4Tech

Vizí společnosti je stát se předním světovým poskytovatelem pokročilých produktů a integrovaných řešení pro průmyslový trh. Foxconn 4Tech vyvíjí vlastní inteligentní průmyslová řešení zaměřená na realizaci vize digitální továrny na základě principů iniciativy Průmysl 4.0. Prostřednictvím unikátních řešení Foxconn 4Tech pomáhá zákazníkům vytvářet zcela nové obchodní příležitosti a přispívá k jejich vyšší efektivitě v rychle se měnícím, daty řízeném průmyslovém prostředí. Portfolio Foxconn 4Tech produktů a řešení zahrnuje Industriální IoT, BI, prediktivní analýzu dat, rozšířenou realitu, průmyslovou automatizaci, systémy MES a WMS, procesní inženýrství, robotiku, mechatroniku, systémovou integraci procesů a mnoho dalších.

Více informací na www.foxconn4tech.com a www.linkedin.com/company/foxconn-4tech.

O společnosti Foxconn
Společnost FOXCONN CZ byla založena 18. května 2000 jako regionální výrobní centrála skupiny Foxconn v Evropě. Výrobní prostory se nachází v Pardubicích, kde probíhá finální montáž PC, zařízení pro budování počítačových sítí a výroba dalších elektronických a strojírenských zařízení. V Kutné Hoře společnost Foxconn Technology CZ vyrábí mnoho typů serverů pro renomované společnosti z oblasti IT. Společnosti Foxconn CZ a Foxconn Technology CZ jsou součástí globální skupiny Foxconn Technology Group, která je největším výrobcem elektroniky a počítačových součástek na světě. Tržby Foxconnu v České republice dosáhly v roce 2016 117,8 mld. Kč a firma zde zaměstnává přibližně 5 000 zaměstnanců.

Více informací na www.foxconn.cz a www.foxconn-gfo.com.