Digital BitBox: Nejbezpečnější způsob správy kryptoměn

Brno, 19. března 2018: AGORA DMT rozšířila portfolio o Digital BitBox – hardwarovou peněženku, která poskytuje nejvyšší úroveň zabezpečení pro kryptoměny v kompaktním, diskrétním a robustním provedení.

BitBox je nejbezpečnější způsob správy kryptoměn, protože soukromé klíče odemykající přístup k coinům a historii transakcí nejsou dostupné prostřednictvím internetu nebo externích zařízení – nikdy neopustí BitBox („studené úložiště“, ekvivalent elektronického trezoru). Což neplatí pro softwarové peněženky nebo směnárny kryptoměn, kde jsou soukromé klíče pod jejich kontrolou a nikoliv pod kontrolou uživatele. BitBox podporuje Bitcoin a Ether (tokeny ETH, ETC a ERC20). Neustále jsou přidávány další coiny – podívejte se na webovou stránku Shift pro nejnovější informace o podpoře coinů.

„V posledních měsících jsme zaregistrovali vysoký zájem o  investování či těžbu kryptoměn i v České republice. A každý investor či „těžař“ by měl mít  možnost, kryptoměny bezpečně uchovávat. Proto uvádíme na trh v České a Slovesnké Republice  hardwarovou peněženku Digital BitBox švýcarské firmy Shift Devices .  řekl David Hloušek, obchodní ředitel společnosti AGORA DMT.

Použití BitBoxu je stejně jednoduché, jako použití klíče pro otevření vchodových dveří. Poskytuje však optimální zabezpečení. BitBox funguje tak, že v aplikacei vytvoří vaši peněžwnku a automaticky vytvoří zálohu peněženky na micro SD kartu. Samozřejmostí je podpora dvoufázového ověření (2FA). V případě ztráty nebo poškození BitBoxu lze vaši peněženku obnovit, včetně přístupu ke všem finančním prostředkům a transakcím, ze zálohy na micro SD kartě v kombinaci s heslem. Po inicializaci stačí uložit micro SD kartu samostatně na bezpečné místo mimo BitBox. V případě krádeže micro SD karty se zálohou nebude mít útočník dostatečné informace pro obnovení peněženky nebo přístup k finančním prostředkům. Toto je hlavní odlišností oproti jiným hardwarovým peněženkám, které vyžadují při nastavování zařízení zápis přístupové fráze – tuto přístupovou frázi lze odcizit, vyfotit nebo zkopírovat, což poskytne útočníkům plný přístup k finančním prostředkům. Digital BitBox zakoupíte u vybraných partnerů za velmi příznivou maloobchodní cenu 1499,- Kč vč. DPH.

O společnosti AGORA DMT

Obchodní společnost AGORA DMT, a.s. zajištuje obchodní zastupování světových výrobců v rámci České republiky a Slovenska. Zajišťuje související distribuci produktů velkým i menším partnerům z oblasti retailu a e-tailu. Působí na trhu již od roku 1997. Patří do skupiny firem AGORA, jejíchž historicky největší obrat v roce 2015 činil 2746 mil. Kč. Přináší zákazníkům produkty pro chytrou domácnost, vybavení pro fotografy, příslušenství a bezpečnostní software a hardware značek Honeywell, Vanguard, Aputure, NextDrive, Papaler, BitBox, Mishiko, F-Secure a mnoho dalších.

www.agora.cz

O společnosti Shift Devices

Společnost Shift Devices se sídlem ve Švýcarsku vytváří hardwarová zařízení pro zabezpečení a autentizaci digitálních dat, nebo jinými slovy fyzické klíče pro digitální svět. Dosahuje toho tak, že ukládá soukromé klíče a kritické bezpečnostní algoritmy fyzicky izolované do snadno použitelného Plug and Play zařízení.

www.digitalbitbox.com