Prima COOL přináší na TV obrazovky první pravidelný magazín o Esportu!

Televizní kanál Prima COOL 7. dubna představí historicky první Esport magazín z domácí i zahraniční herní scény. Diváci se mohou těšit na novinky ze světa Esportu, rozhovory, komentované turnaje i profesionálně hrané mobilní hry, to vše pravidelně každou sobotu dopoledne v pořadu COOL Esport, vysílaném hned po RE-PLAY.

První řadu magazínu COOL Esport skupina Prima začala vysílat na podzim minulého roku online na webu iPrima.cz, Facebooku Prima COOL Esport a Youtube kanálu Prima COOL. Celá onlinová řada obsahuje 31. dílů a průměrně každý díl zasáhl přes 100 000 uživatelů.

„Naší snahou bylo vždy divákům přibližovat svět gamingu a Esportu. Po úspěchu přímých přenosů z největších světových turnajů, zavedení COOL Esport ligy a úspěšnému startu první řady onlinového magazínu COOL Esport bylo přenesení pořadu na televizní obrazovky dalším logickým krokem,“ uvádí manažer videoobsahu FTV Prima Štěpán Hykš a dodává: „Jsme rádi, že můžeme přispívat k rozvoji Esportu v České republice.“

Na televizních obrazovkách diváci uvidí esportový pořad v prodloužené stopáži o délce 25 minut, který startuje již 7. dubna od 9.45 na Prima COOL. Moderátor Zdeněk Princ diváky provede světem Esportu, představí nejlepší domácí týmy, jejich zázemí a aktuální výsledky v turnajích. Navíc hostem televizní premiéry bude legenda Counter Striku Ivan „Dev1“ Lazarov.

Pro více novinek ze světa Esportu sledujte naši facebookovou stránku COOL Esport nebo www.prima-cool.cz.