Panasonic a Sygic nabízí profesionální odolnou navigaci nejen pro logistické firmy

Společnost Sygic se přidává k programu nezávislých prodejců softwaru značky Panasonic Toughbook

Panasonic oznámil, že se společnost Sygic připojila k partnerskému programu nezávislých prodejců softwaru a bude nabízet nejpokročilejší řešení mobilní navigace v rámci portfolia odolných notebooků Panasonic Toughbook, tabletů Toughpad a přenosných zařízení. Řešení týkající se navigace, mapování a tras společnosti Sygic jsou navržena k použití v odvětví přepravy a logistiky, pro zaměstnance v terénu a pro záchranné a pohotovostní služby. Těmto řešením už nyní důvěřuje více než 2 000 flotil a milion profesionálních řidičů na celém světě.

Produkt Sygic Professional Navigation vybavený samostatnou sadou pro vývojáře softwaru (SDK) je navržen za účelem integrace do systémů a aplikací pro správu flotil a zaměstnanců. Tento produkt představuje jednu z nejpružnějších dostupných navigačních aplikací pro flotily a podporuje všechny hlavní operační systémy. Navigace společnosti Sygic nabízí nejnovější mapy včetně omezení pro nákladní vozidla a nebezpečné látky od ověřených globálních i lokálních dodavatelů map ve více než 40 jazycích. Tato navigace pokrývá téměř všechny země světa. Mapy jsou určeny ke stažení, aby nebyla navigace ovlivněna problémy se signálem.

Společnost Sygic také dodává API pro mapy online, geokódování, vyhledávání, určování tras a optimalizaci pro plánovací a optimalizační řešení pro flotily. Komerční trasovací a optimalizační algoritmus pro nákladní, nouzová a komerční vozidla společnosti Sygic umožňuje snadnou integraci a nabízí vynikající podporu. Je používán 1 milionem profesionálních řidičů na celém světě a představuje jednotný zdroj kartografických dat a trasování na webu i na mobilních zařízeních – díky tomu lze trasy projet přesně tak, jak budou naplánovány v kanceláři.

Sylvaine Smith, vedoucí rozvoje evropského obchodu pro společnost Panasonic Computer Product Solutions, říká: „Navigační a mapovací řešení představují klíčové součásti podnikání pro mnoho našich zákazníků, kteří využívají mobilní pracovní síly, ať už se jedná o energetické společnosti, které musí sledovat nebo udržovat svoje prostředky, nebo záchranné a pohotovostní služby, které potřebují vyhledat nejrychlejší trasu na místo volání. Díky úzké spolupráci se společností Sygic, která je naším upřednostňovaným partnerem ISV, budeme moci zajistit, že naši zákazníci mohou získat nejlepší odolná zařízení a navigační a mapovací řešení, která jim umožní splnit jejich potřeby na místě nákupu.“

Tomas Michalik, vedoucí prodeje a obchodního rozvoje ve společnosti Sygic, dodává: „Notebooky Panasonic Toughbook a tablety a přenosná zařízení Toughpad představují ideální hardwarovou platformu pro efektivní integraci navigačních a mapovacích produktů společnosti Sygic s klíčovými podnikovými aplikacemi třetích stran. Spolupráce s předním hráčem na evropském trhu s odolnými notebooky a tablety a nyní i s nejrychleji rostoucím výrobcem odolných přenosných zařízení vede k silné kombinaci, díky které můžeme dosáhnout efektivnější provoz flotily a logistiky.“

Program partnerů ISV společnosti Panasonic je navržen tak, aby umožňoval spojit ta nejlepší mobilní podniková softwarová řešení s nabídkou špičkových odolných mobilních zařízení společnosti Panasonic a díky tomu nabídnout zákazníkům podniková řešení, která byla navržena, vyzkoušena a testována za účelem vylepšení výkonnosti a produktivity mobilních zaměstnanců.

Další informace o nabídce mobilních výpočetních řešení Panasonic Toughbook naleznete na webu: http://business.panasonic.cz/computer-product/solutions

Další informace o navigačních a mapovacích řešení společnosti Sygic naleznete na webu: http://www.sygic.com/business

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

Společnost PSCEU se zabývá šesti kategoriemi produktů:

Broadcast & ProAV nabízí v oblastech dálkově ovládané kamery, přepínačů, studiové kamery a ENG P2 vysoce kvalitní produkty a řešení pro zajištění hladkého provozu a vynikající poměr cena-výkon pro koncové uživatele. Řada profesionálních digitálních videokamer VariCam zvládá nahrávání ve 4K a HDR (High Dynamic Range). Díky tomu jsou ideálním řešením pro kino, televizi, dokumenty a živou produkci.

  • Communication solutions nabízí nejlepší komunikační řešení včetně profesionálních skenerů, telefonických systémů a terminálových zařízení SIP.
  • Computer Product Solutions pomáhá mobilním pracovníkům zvýšit produktivitu se svou řadou plně odolných notebooků Toughbook, firemních tabletů Toughpad a elektronických prodejních systémů (EPOS). Panasonic Toughbook byl v roce 2016 evropským lídrem trhu odolných notebooků s tržním podílem 67 % a Panasonic Toughpad na trhu odolných tabletů s podílem 56 % (VDC Research, březen 2017).
  • Industrial Medical Vision poskytuje aplikace v různých segmentech, například zdravotnictví, biologických vědách, ProAV nebo průmyslu. Produktové portfolio zahrnuje ucelená a OEM řešení mikrokamer. Koncoví uživatelé, systémoví integrátoři nebo distributoři si mohou vybrat ze široké škály řešení ucelených produktů a komponentů zobrazovací technologie.
  • Security Solutions včetně kamer a rekordérů pro sledování, video interkomů a alarmů.
  • Visual System Solutions zahrnuje projektory a profesionální displeje. Panasonic nabízí nejširší řadu vizuálních produktů a s tržním podílem 37,20 % je lídrem na evropském trhu projektorů s vysokým jasem (Futuresource >5klm (FR16, duben 2015 – březen 2016, mimo 4K & digitálního kina).

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů a řešení pro zákazníky v oblasti spotřební elektroniky, technologií pro domácnost, automobilového průmyslu a B2B. V roce 2018 společnost oslaví 100 let od svého založení, nyní provozuje 495 dceřiných společností a 91 přidružených společností po celém světě a generuje konsolidované čisté tržby ve výši 61,711 miliardy EUR za rok končící 31. března 2017. Se snahou vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, chce společnost vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Další informace o společnosti Panasonic najdete na adrese: http://www.panasonic.com/global