Jaromír Štěpán je nový Channel Account Manager ve společnosti Zebra Technologies

PRAHA – 17. května 2018 –  Společnost Zebra Technologies (NASDAQ: ZBRA), lídr na trhu robustních počítačů, čteček a tiskáren čárových kódů s pokročilými funkcionalitami přijala na místo Channel Account Managera Jaromíra Štěpána, který se bude věnovat stávajícím obchodním partnerům a rozvíjet s nimi prodejní aktivity. Bude také zodpovědný za rozvoj partnerského kanálu, a to jak v České republice, tak i na Slovensku.

Jaromír Štěpán přichází do Zebry ze společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, kde zastával funkci produktového a Key Account Managera orientovaného na segment tiskáren a tiskových řešení. V rámci tiskařského průmyslu má více než 15leté zkušenosti.

„Práce pro společnost Zebra Technologies je pro mě další zajímavou výzvou a kariérním posunem, protože si rozšířím své znalosti, například o program specifických softwarových nástrojů, které Zebra uvádí pod názvem Print DNA. Těším se také na novou firemní kulturu a práci se zajímavými zákazníky,“ říká Jaromír Štěpán.

Jaromír vystudoval České vysoké učení technické v Praze, obor elektronické počítače. Ve svém volném čase se věnuje rodině a sportovním aktivitám.

Více informací na stránkách Zebra Technologies

Účet společnosti Zebra Technologies na Facebooku

Účet společnosti Zebra Technologies na LinkedInu

Účet společnosti Zebra Technologies na Twitteru – @ZebraTechnology

O společnosti Zebra Technologies
Zebra (NASDAQ: ZBRA) umožňuje firmám, aby se staly stejně chytré a propojené jako svět, ve kterém žijeme. Informace v reálném čase – získané z vizionářského řešení zahrnující hardware, software a služby – poskytují organizacím konkurenční výhody, které potřebují, aby zjednodušily postupy, věděly více o svém byznysu a podporovaly své pracovníky v terénu na cestě k úspěchu v dnešním světě, kterému vládnou data.