Hvězdy světového fotbalu budou po Praze jezdit v Hyundai

Cesc Fabregas, Mathieu Flamini, Robin van Persie proti Čechovi, Poborskému či Kollerovi. Hvězdy světového fotbalu míří do Česka k exhibičnímu utkání, které se koná u příležitosti rozlučky Tomáše Rosického s aktivní kariérou. V sobotním zápase na vyprodaném letenském stadionu se tak po letech střetnou jeho bývalí spoluhráči z klubů Borusia Dortmund a Arsenalu s kolegy z reprezentace.

O dopravu všech hráčů během jejich pobytu v ČR se postará tradiční partner světového fotbalu automobilka Hyundai. Hyundai je dlouholetým partnerem světového fotbalu. Velmi rádi jsme proto přijali možnost podpořit i rozlučku Tomáše Rosického, který toho tolik pro český i světový fotbal udělal,“ uvedl Jan Pohorský z Hyundai Motor Czech s tím, že automobilka poskytne hráčům celkem 13 aut po celou dobu pobytu. Tomáš Rosický bude mít k dispozici sportovně laděný Hyundai i30 N, dále je ve flotile několik vozů Santa Fe, Tucson, i40 kombi a dokonce dva modely Ioniq Hybrid. V rámci slavnostního odpoledne se návštěvníci mohou kromě zmíněných hráčů těšit například na někdejší Rosického spoluhráče Dedého, Kierana Gibbse, Ewerthona a Alexandra Hleba. Z bývalých reprezentantů se na Letné objeví například Tomáš Hübschman, Zdeněk Grygera nebo Marek Jankulovski.   

Hyundai má s logistickým zajištěním podobných akcí bohaté zkušenosti. Již od roku 1999 je oficiálním partnerem FIFA a jinak tomu není ani při letošním mistrovství světa v Rusku. Pro potřeby hráčů, rozhodčích, delegátů a členů organizačního týmu již na místo konání šampionátu, který startuje 14. června, dodala automobilka flotilu 530 vozidel včetně modelů Santa Fe, Tucson a H-1 (Starex).