Polycom Cloud Services zjednoduší uživatelům život

Společnost Polycom již mnoho let zaujímá dominantní pozici mezi výrobci audio a videokonferenčních systémů a řešení pro telepresence a vzdálenou spolupráci. V rámci své dlouhodobé strategie se zaměřuje především na integrovaná multiplatformní end-to-end řešení sjednocené komunikace.

Velmi rozšířené jsou její audio-konferenční produkty, které se vyznačují bohatými funkčními možnostmi a špičkovou kvalitou zvuku. Ta je založena na osvědčených technologiích Polycom Voice HD™ a Polycom Acoustic Clarity™, které nabízí excelentní kvalitu zvuku v rozsahu 160 Hz až 22000 Hz. Uživatelský komfort zvyšují i další moderní technologie, jejichž primárním cílem je omezit rušivé zvuky okolí, jako je například Polycom NoiseBlock™.

Produkty Polycom využívá přes 400 tisíc zákazníků po celém světě, což představuje základnu zhruba 15 miliónů instalovaných desktopových a konferenčních telefonů. Větší firmy a organizace tak mají stovky či tisíce přístrojů rozmístěných v řadě různých lokalit, což klade zvýšené nároky na management takto velkého počtu zařízení.

Pro velké zákazníky je proto určena nová platforma Polycom Cloud Services, jejíž součástí je i sada cloudových služeb Polycom Device Management Services (PDMS). Prostřednictvím cloudového  PDMS-E portálu si uživatelé mohou udržet dokonalý přehled o všech instalovaných telefonech a jejich využití. Takto získané údaje jsou zároveň kvalitními podklady pro vyhodnocení efektivity a plánovaní dalšího rozvoje komunikační infrastruktury daného zákazníka.

Služba v současné době podporuje zařízení Trio 8500, Trio 8800, Trio Visual+, VVX Series, CX5100, CX5500 a SoundStructure VoIP. Společnost Polycom plánuje, že do konce roku 2018 budou do výše zmíněných služeb obdobným způsobem zahrnuta rovněž její videokonferenční zařízení.

Více informací o komunikačních řešeních Polycom® můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/polycom

Společnost Gesto Communications se v rámci portfolia Polycom zaměřuje zejména na videokonferenční řešení. Pro oblast videokonference je také platným Polycom GOLD certifikovaným partnerem. V rámci přidaných služeb pak Gesto Communications jako distributor zajišťuje také technickou i poradenskou podporu prodejcům, prodejní know-how z oblasti unifikovaných podnikových řešení Polycom. Dále pomáhá při návrhu, implementaci i správě konferenčních řešení u koncových zákazníků.