Naměřit rychlost stahování a vyhrát iPhone 8: soutěž s Vodafonem právě odstartovala. Soutěžit mohou úplně všichni

12. června 2018, Praha – Vodafone před několika týdny získal již potřetí titul nejlepší datová a hlasová síť v nezávislém porovnání společnosti P3 communications. Chce se podělit o radost i s uživateli a zároveň jim v praxi nechat zažít zkušenost s nejlepší sítí. Jak zákazníci Vodafonu, tak zákazníci jiných operátorů mají ode dneška, 12. června, do 18. června 2018 možnost vyhrát iPhone 8 Red 64 GB. Stačí jednoduše změřit nejlepší rychlost nebo navštívit jednu z prodejen.

Zákazníci Vodafonu

Soutěžní úkol pro zákazníky Vodafonu se odehrává v aplikaci Můj Vodafone v sekci Více – Měření rychlosti – Historie měření. Soutěžící udělá snímek obrazovky s aktuálním datem měření s co nejvyšší rychlostí stahování dat na LTE a tuto fotku pak nahraje jako komentář soutěžního příspěvku.

Každé kolo je vyhlášeno soutěžním příspěvkem na facebookové stránce Vodafonu (https://www.facebook.com/vodafoneCZ ). Datum měření se musí shodovat s datem nahrání snímku na Facebook.

Výherce bude v každém kole vybrán na základě vloženého snímku obrazovky s nejvyšší rychlostí stahování dat. Pokud bude výsledek shodný u více nahraných snímků, rozhoduje vyšší rychlost nahrávání. Pokud bude výsledek shodný i nadále, rozhoduje dřívější datum nahrání snímku pod soutěžní příspěvek.

Kola soutěže:

  1. kolo: 12.6. od 8:00 do 23:59
    2. kolo: 13.6. od 8:00 do 23:59
    3. kolo: 14.6. od 8:00 do 23:59
  2. kolo: 15.6. od 8:00 do 23:59
  3. kolo: 16.6. od 8:00 do 23:59
  4. kolo: 17.6. od 8:00 do 23:59
  5. kolo: 18.6. od 8:00 do 23:59

Jak se zapojit do soutěže, když nemám aplikaci Můj Vodafone?

Aby si i zákazníci bez aplikace Můj Vodafone a zákazníci jiných operátorů mohli zasoutěžit a zároveň zkusit kvalitu sítě Vodafonu na „vlastní mobil“, mohou se soutěže také zúčastnit. Stačí navštívit jakoukoliv z Vodafone prodejen, otestovat rychlost naší sítě tam a následně vyplnit krátký dotazník s prodejcem.

Po skončení této soutěže, 18. června 2018, budou vylosováni dva výherci – jeden zákazník Vodafonu a jeden zákazník konkurence. Každý z nich také získá iPhone 8 Red 64 GB.

Podrobná pravidla soutěže jsou uveřejněna na stránkách Vodafonu:

https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/osobni-a-firemni/souteze-pravidla-a-podminky/pravidla-souteze-o-iphone-8-red-64-gb-na-facebooku/

https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/osobni-a-firemni/souteze-pravidla-a-podminky/pravidla-souteze-o-iphone-8-red-64-gb-na-prodejnac/

O Vodafone Czech Republic

Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice poskytuje služby více než třem milionům zákazníků. Od roku 2007 přináší Vodafone komplexní telekomunikační služby pro firemní zákazníky prostřednictvím řešení Vodafone OneNet a nyní provozuje více než milion firemních SIM karet. O rok později Vodafone představil Turbo Internet a začal rychlým mobilním internetem pokrývat venkov a menší města. V současnosti nabízí nejrychlejší a nejrozšířenější síť mobilního internetu na tuzemském trhu. Aktuálně se Vodafone soustředí na rozšiřování LTE do všech koutů České republiky. V souladu s principy udržitelného podnikání se Vodafone začátkem roku 2015 přestěhoval do nové, ekologické centrály ve Stodůlkách. Jeho Nadace Vodafone již rozdělila více než 195 milionů korun. Za 12 let od svého založení se dostala na přední místa v hodnocení firemních nadací. Patří mezi nejdůležitější podporovatele a investory do technologických sociálních inovací, které zlepšují život společnosti a znevýhodněných skupin. Více informaci na www.vodafone.cz