Dva nové svěží modely bezdrátových špuntů Pioneer s výborným poměrem cena/kvalita

Letní aktivity jsou často spojovány s pohodou a poslechem hudby. Pioneer představuje pro všechny milovníky letních rytmů dva nové modely sluchátek s kvalitním zvukem, vynikajícím poměrem cena/kvalita, každý v několika atraktivních barvách.

Praha, 14. června 2018 – Společnost BaSys CS, výhradní dovozce audio produktů Pioneer pro ČR, představil na našem trhu dvoje nová bezdrátová sluchátka typu špunty. Model Pioneer SE-CL6BT se vyznačuje praktickým klipem pro bezpečné uchycení sluchátek k oblečení, odolností proti vodě, podporou protokolu Qualcomm® aptX™, který zaručuje vysokou kvalitu bezdrátové přenášeného hudebního signálu pro uživatele kompatibilních telefonů, a precizním provedením ve třech barvách – bílé, stříbrné a černé. Druhá sluchátka, Pioneer SE-C7BT nabízí exkluzivní možnost hlasového čtení notifikací z telefonu, svěží design ve čtyřech barevných provedeních (stříbrné, zlaté, červené a černé), bytelné hliníkové provedení špuntů, podporu AAC a snadné párování s telefonem pomocí NFC. Oba typy mají vestavěný mikrofon a podporují funkci handsfree telefonování.

Stylové špunty Pioneer SE-CL6BT

Zvuk sluchátek SE-CL6BT s frekvenčním rozsahem 20 Hz až 20 kHz zprostředkovávají velké reproduktory o průměru 9,2 mm, čemuž je přizpůsobeno kónické designové provedení. Co se odolnosti týká, splňují normu IPX4, takže jim nevadí postříkání vodou z jakéhokoli úhlu a nemusíte se je bát používat v dešti. Použití technologie Bluetooth 4.1 a kodeku aptX™ zajišťuje vysoce kvalitní přenos hudby z kompatibilního telefonu nebo hudebního přehrávače a sluchátka vydrží na jedno nabití hrát dlouhých 10 hodin. Baterie je ukryta v klipu určeném k připnutí na oblečení vzadu u krku. Díky tomuto provedení působí i při celodenním nošení mimořádně lehkým dojmem. Odolnému provedení odpovídá i použitý kabel mezi pravou a levou částí a také jeho bytelné uchycení ke všem komponentům. Nezanedbatelnou vlastností je také možnost použití se dvěma Bluetooth přístroji současně, jako například počítačem a telefonem.

Svěží design a čtení příchozích zpráv Pioneer SE-C7BT

Precizní hliníkové provedení sluchátek SE-CL7BT ukrývá reproduktory o průměru 8 mm s vysokým frekvenčním rozsahem 5 Hz až 22 kHz, který zajišťuje výrazný basový základ. Ve spojení s operačním systémem Android a aplikací Pioneer Notification dokáží sluchátka přečíst uživateli do uší i česky psané notifikace telefonu, jako hlavičky příchozích e-mailů, SMS, připomenutí kalendáře a další upozornění. Uživatele telefonů Apple potěší implementace bezztrátového kodeku AAC. Párování se zdrojem hudby pouhým přiložením přístrojů k sobě usnadňuje vestavěná podpora NFC.  Sluchátka Pioneer SE-CL7BT jsou velmi lehká, váží celkem 20 gramů a po nabití vydrží hrát až 7 hodin.

Oba nové modely sluchátek jsou nyní k dostání na našem trhu za stejnou koncovou cenu 1 690 Kč.

—-

O společnosti Pioneer:
Onkyo & Pioneer Corporation se sídlem v Japonsku (Osaka) a více než 75letými zkušenostmi, je předním výrobcem nejmodernějších technologických řešení v oblasti elektroniky. Největší popularitu získala v oblasti zvuku a obrazu, na kterou nyní navazuje řada vysoce kvalitních a profesionálních audio produktů. Pobočka Pioneer Automotive Technologies, Inc. (PAT) je klíčovým dodavatelem systémů automobilového zábavního průmyslu. Aktivity společnosti se také rozšiřují do cyklistického sportovního průmyslu, když navrhla měřiče výkonu světové úrovně či cyklistické počítače pro profesionální i rekreační sportovce.

O společnosti BaSys:
Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.