Dárky, bonusy a přívětivé ceny. Huawei chystá předprázdninové akce

Společnost Huawei si pro své zákazníky připravila několik zajímavých akcí, které proběhnou v příštích týdnech. Speciální nabídky mají podobu snížení cen, dárků k nákupu nebo voucherů na další nákup. Posílám proto podrobnější informace o třech z nich:

1/ Huawei Supertýden na Alza.cz

Společnost Huawei pro své příznivce ve spolupráci s e-shopem Alza.cz připravila speciální Huawei Supertýden plný zvýhodněných nákupů a dárků. Ten proběhne od 18. do 24. června 2018 a zájemcům o nový chytrý telefon nebo tablet nabídne neodolatelné ceny vybraných zařízení Huawei nebo hodnotné bonusy navíc.

K nákupu vybraných smartphonů, včetně vlajkových modelů z řady P20 i novinky Y7 Prime 2018, zákazníci získají dárek v podobě fitness náramku Huawei nebo tabletu, zatímco oblíbené modely Huawei P9 lite 2017, P10 lite a P10 si budou moci pořídit za zvýhodněnou cenu. Ti, kteří si pořídí některý z vybraných tabletů, včetně výkonných modelů MediaPad M5, pak obdrží voucher na další nákup na Alza.cz.

Podrobnosti najdete na: www.alza.cz/huaweityden

2/ Tablet jako dárek k nákupu Huawei P20

Ti, kteří uvažují o nákupu Huawei P20, se mohou těšit na dárek v podobě sedmipalcového tabletu Huawei T3 7. Ten se může stát třeba praktickou odměnou za vysvědčení nebo účinným pomocníkem pro krácení času při letním cestování. Akce platí do konce června v běžné obchodní síti a prodejnách Vodafone.

3/ Powerbanka k Huawei Y6 Prime 2018

To, že se energie navíc na cestách hodí, potvrdí každý, kdo se s vybitým telefonem ztratil v hlubokém lese. K předobjednávce nového modelu Huawei Y6 Prime 2018 proto budoucí majitelé dostanou bonus v podobě výkonné powerbanky s kapacitou 6700 mAh. Nabídka s dárkem navíc bude platit od 18. do 30 června 2018 nebo do vyprodání zásob. Až smartphone vstoupí do standardního prodeje, přesune se akce do prodejen O2, T-Mobile a Vodafone. Operátoři budou mít k dispozici jen omezené množství bonusových produktů, a tak se vyplatí s nákupem příliš neotálet.