QNAP posiluje bezpečnost síťového provozu díky pfSense – stáhněte si virtuální počítač pfSense ještě teď

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 22. června 2018 – Společnost QNAP® Systems, Inc. ve spolupráci se společností Netgate®, předním světovým poskytovatelem bran firewall s otevřeným zdrojovým kódem a zabezpečovacích bran, představuje společné řešení implementace software pfSense® v zařízení QNAP NAS pro posílení zabezpečení síťového provozu. Virtuální počítač pfSense pro QNAP NAS lze stáhnout z https://www.qnap.com/solution/pfsense/en/.

Software pfSense je bezplatná, přizpůsobená distribuce FreeBSD s otevřeným zdrojovým kódem, která nabízí vysoce výkonná řešení s bránou firewall pro zabezpečený síťový provoz, směrovačem a VPN. Poskytuje celou řadu možností zabezpečení, která pomáhají chránit QNAP NAS v síťovém prostředí, a nabízí rychlé a snadné zavedení interní brány firewall pro zabezpečení podnikových aplikací a dat na NAS před poškozením nebo odcizením.

„Jsme nadšení, že uživatelům QNAP NAS můžeme nabídnout možnosti bezpečného síťového provozu pfSense,“ prohlásil Jamie Thompson, CEO společnosti Netgate. „Řešení QNAP NAS vybavené Virtualization Station je skutečně komplexním datovým centrem. Cokoli, kde se koncentruje velké množství aplikací a dat, by mělo mít silné zabezpečení pro zajištění podniku – a díky tomu je pfSense dokonalým řešením pro všechny uživatele QNAP NAS.“

„Robustní, funkčně bohatě vybavené zařízení QNAP NAS je ideální systém pro používání pfSense a pro posunutí zabezpečení sítě na další úroveň,“ uvedl Meiji Chang, generální manažer společnosti QNAP, a dodal: „Organizace mohou pomocí společného řešení QNAP a pfSense vybudovat funkčně plně vybavený systém ochrany před neoprávněným vniknutím pro svá data a operace IT nezbytná pro chod podniku.“

Organizace mohou snadno importovat virtuální počítač pfSense do QNAP NAS pomocí Virtualization Station, komplexního virtualizačního řešení pro platformy na bázi x86 s virtualizačními doplňky (Intel® VT nebo AMD-V). Klikněte sem pro další informace, stažení virtuálního počítače pfSense nebo zobrazení tutoriálu.