Vozy značky Hyundai zvítězily ve výběrovém řízení společnosti Bohemia Energy

Obchodní partner Hyundai, Auto Palace Butovice s.r.o., se stal vítězem výběrového řízení společnosti Bohemia Energy. Stěžejním kritériem bylo hodnocení TCO (Total Cost Overview), při kterém byly vozy Hyundai ohodnoceny na výbornou pro nejlepší kombinaci kvality a ceny. Tuzemský dodavatel energií odkoupil přesně sto nových vozů Hyundai i30 kombi. Dodávka flotily je součástí dlouhodobé spolupráce obou subjektů.

„Značka Hyundai byla na základě požadavků TCO (Total Cost Overview) vyhodnocena jako nejoptimálnější řešení pro naše požadavky. Důvodem byla dobrá zkušenost s vozy Hyundai, dlouhodobě příznivá spolupráce v oblasti pronájmu vozů a také dobré vztahy na obchodní i osobní úrovni s Auto Palace Butovice,“ říká Zdeněk Šimon, Fleet Manager Bohemia Energy.

„V oblasti spolupráce s firemní klientelou má Hyundai široké zkušenosti a je schopen vyjít vstříc mnoha různým požadavkům. I proto se na nás firemní klientela obrací stále častěji,“ komentuje Jan Pohorský, specialista komunikace Hyundai Motor Czech.

„Spolupráce se společností Bohemia Energy je založená na dlouhodobých a oboustranně pozitivních vzájemných zkušenostech. Vždy jsme při jednáních byli schopní najít optimální řešení pro obě strany,“ vysvětlil Michal Prokopčák, vedoucí fleetového oddělení Auto Palace Butovice.

Bohemia Energy získala sto prémiových vozů Hyundai i30 kombi 1,6 CRDi (81 kW) ve výbavě Trikolor Komfort. Ta zahrnuje, stejně jako standardní výbava, řadu inteligentních bezpečnostních asistentů, jako je vedení vozu v jízdních pruzích (LKA) nebo asistent pro sledování pozornosti řidiče (DAW). Samozřejmostí jsou zadní parkovací senzory či LED světlomety pro denní svícení. Uživatelé nejen na dlouhých cestách ocení také elektrickou bederní opěrku nebo Bluetooth Handsfree pro bezpečné cestování.