#LETSSHAKEITUP! Vstříc pestrobarevným dnům s Heidi Klum & Lidlem

17. září uvedou prodejny Lidl společně s top modelkou Heidi Klum již pátou kolekci  značky „esmara by Heidi Klum“ s názvem #LETSSHAKEITUP. Tentokrát budou hrát hlavní roli veselé podzimní barvy – červená a růžová, všechny doplňky zakoupíte samozřejmě za typicky výhodné ceny.

26. července, Praha – Pátá kolekce ze společné dílny Lidlu a Heidi Klum se prezentuje neformálností a barevností. Klasické módní kousky přináší díky snadné kombinovatelnosti do nadcházejících podzimních dní pestrost a pozitivní energii.

Nová kolekce zahrnuje halenky, roláky, kalhoty, trenčkoty, šátky, ale také doplňky jako např. kabelky.  

„Miluji klasiku jako jsou trenčkoty, roláky v kombinaci s úzkými kalhoty“, uvádí Heidi Klum. „V mé nové kolekci pro Lidl najdete tyto kousky ve svěžích barevných tónech.“

Základ – nově a moderně

Od lehounké růžové až po vznešenou burgundskou červeň: nové kolekce #LETSSHAKEITUP přináší oblečení pro každodenní nošení ve slušivých a zároveň výrazných odstínech s dominancí červené. Skvělý materiál zaručí pohodlnost, provedení aktrativnost.

Zkombinujte elegantní kalhoty s oversize kardiganem, nebo džíny s kabátkem a praktickou kabelkou. Nejlépe vše doplňte nenápadným, přesto efektním šátkem.

„V naší nové dámské kolekci nabízíme oblíbené podzimní kousky ve skvělé kvalitě a za výhodnou cenu. Zákaznice si mohou díky mnoha variantám vytvořit svůj originální outfit,“ komentuje Michal Farník, jednatel společnosti Lidl Česká republika.

Start prodeje: 17. září 2018

V pondělí 17. září v rámci již 5. Lidl Fashion Weeku uvede Lidl ve více než 10 000 prodejnách ve 28 zemích a na e-shopech svou další kolekci s názvem #LETSSHAKEITUP.

www.instagram.com/lidlcz

www.facebook.com/lidlcesko

#LETSSHAKEITUP #esmarabyheidiklum