Sberbank Family Run se poběží v Mostě

Praha, 8. 8. 2018 – Sberbank se stala hlavním partnerem populárních rodinných běhů, které probíhají od jara do podzimu v osmi českých městech v rámci sportovní události Night Run. V sobotu 11. července zavítá Sberbank Family Run do Mostu. 
„Slogan Běžíme spolu vystihuje hlavní myšlenku závodu. Chceme podpořit aktivní životní styl rodin a příjemně strávený společný čas, kdy si užijí své město jako běžci. Připravili jsme zajímavý doprovodný program, v rámci kterého mohou účastníci přispět i na dobrou věc a podpořit projekt neziskové společnosti Černí koně na výrobu ručních kol – handbike pro děti na vozíčku. Lidé si budou moci jízdu na handbike i vyzkoušet,“ prozrazuje Radka Černá, mluvčí Sberbank CZ. Kromě toho Sberbank CZ přichystala běžcům a návštěvníkům fotokoutek nebo soutěž o spořicí účet s vkladem 5 tisíc korun.

Sberbank Family Run je určen pro celé rodiny, včetně dětí, babiček a dědečků. Na trati jsou vítány i malé děti v kočárcích. Vzdálenost 2 až 3 kilometry není nijak náročná a závod lze navíc klidně jen projít. Každý zaregistrovaný závodník dostane tričko, startovní číslo a také krásnou cílovou medaili s liškou. To vše s logem Sberbank Family Run. Přihlásit se na závody dá na místě na 1. náměstí v Mostě v sobotu od 16 do 18.45 hodin. Účastníky Sberbank Family Run před startem zahřeje rozcvička s tanečníky a v 19.15 hodin rodiny společně vyběhnou.

Závody Night Run patří k největší běžecké události ve městě. Zážitkové běhy se uskuteční v centru Mostu a jeho okolí. Start je na 1. náměstí a trať pokračuje do parku Šibeníku a zpět na náměstí. V Mostě se uskuteční již 4. ročník a pořadatelé očekávají rekordní účast ve všech kategoriích.

Sberbank CZ, a.s.
Sberbank CZ je univerzální bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb retailovým klientům, malým a středním firmám i velkým společnostem. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. Dlouhodobě rozvíjí program FÉR produktů s jasnými cenami a podmínkami. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.