MOL otevírá první Fresh Corner mimo čerpací stanici. Začíná na Arkádách v Praze

Praha, 9. srpna 2018  – V pražském obchodním centru Arkády Pankrác představila v srpnu svůj občerstvovací koncept Fresh Corner síť čerpacích stanic MOL. Fresh Corner s pořadovým číslem 125, postavený na kvalitní kávě a rychlém občerstvení, je tak první pobočkou mimo tradiční umístění na čerpacích stanicích. MOL, který je se svými 306 stanicemi druhým největším provozovatelem čerpacích stanic u nás, se k expanzi svého občerstvovacího konceptu do obchodních center odhodlal jako první na trhu.

„Do konce roku plánujeme v Praze otevřít další pobočku Fresh Corner mimo naši běžnou prodejní síť. Pokračujeme také v našem závazku zavést občerstvovací koncept na všech stanicích MOL do roku 2019 a následně do roku 2020 i na většině původních stanic Pap Oil, které se v současnosti barví dozelena,” uvedl Tomáš Lux, Retail Manager MOL Česká republika.

Zákazníci najdou Fresh Corner v Arkádách v patře -1, v blízkosti hypermarketu Albert. „Prodejní kiosek ve stylu „coffee to go“  nabídne část ze sortimentu, který je jinak zákazníkům známý z čerpacích stanic. Nabídce dominuje kvalitní zrnková káva Fresh Corner, která je připravována ve špičkovém samoobslužném kávovaru. Nabídka zahrnuje  výběr sladkého pečiva, doplněný oblíbeným hot-dogem. Svou kávu si mohou zákazníci vzít s sebou nebo si ji v klidu vychutnat při posezení u kioskového baru. Koncept potěší každého, kdo při nákupech nebo cestě do práce hledá kvalitní kávu a rychlé občerstvení. I na této pobočce platí výhody MOL zákaznického programu a naši věrní zákazníci si tak mohou uplatnit své body ze zákaznické karty na kávu či jiné produkty,” doplnil Ivo Velíšek, Retail Shop Sales Manager  MOL Česká republika.

MOL Česká republika, s. r. o. S 306 čerpacími stanicemi je MOL dnes druhým největším provozovatelem sítě čerpacích stanic na českém trhu. Silnou pozici zastává MOL také v oblasti velkoobchodu, kde patří k vedoucím obchodním společnostem v distribuci a prodeji motorových paliv a maziv. Ambicí Skupiny MOL v ČR je stát se první volbou pro zákazníky jak
v maloobchodě, tak v oblasti velkoobchodu. www.molcesko.cz