Nová publikace bude mapovat krásy Mladoboleslavska z nebe

Praha, 13. září 2018 – Krásy Mladé Boleslavi a jejího okolí bude mapovat nová publikace z edice Česko z nebe realizovaná vydavatelstvím CBS. Publikace vyjde začátkem roku 2019 a obsahovat bude letecké fotografie Mladoboleslavska.

„Mladoboleslavsko je nejen krajem automobilů, ale také ideálním místem pro trávení dovolené, které je bohaté svými přírodními krásami a historickými památkami,“ popisuje Blanka Imramovská, obchodní ředitelka vydavatelství CBS, www.cbs-cesko.cz/. Známé jsou především Drábské světničky nebo Jabkenická obora s myslivnou, známá jako bydliště Bedřicha Smetany.   Můžeme zde také navštívit například knížecí hrad v Mladé Boleslavi nebo zříceniny středověkých hradů ve Zvířeticích a Dražicích.  Za zmínku stojí také zámky v Mnichově Hradišti, Kosmonosech, Benátkách nad Jizerou, Bezně, Vlčím Poli, Neměřicích, Skalsku či Košátkách.

Právě region Mladoboleslavska pohledem z nebe je nyní připravován v podobě nové knihy leteckých fotografií Mladoboleslavsko z nebe, která rozšíří řadu knih v edici Česko z nebe. Celá edice vzniká v souladu s vizí „Pomáháme cestovnímu ruchu růst“. Ukazuje, kolik je toho v České republice k vidění a měla by nalákat k návštěvám nových míst.

CBS Nakladatelství je známé kromě leteckých knih, také výrobou ručně malovaných map jednotlivých regionů, ale i větších území. Dále se pak zabývá výrobou fotomap, orientačních plánů a dalších propagačních materiálů, jimž jsou podkladem letecké snímky nebo umělecká práce malířů.

Na knize Mladoboleslavsko z nebe vydavatelství CBS spolupracuje s partnery, což jsou města, obce, školy, organizace a firmy z tohoto regionu. Partneři spoluprací získají hodnotný dárek pro své obyvatele, klienty či další důležité partnery v podobě poutavé knihy.

Více informací získáte na www.cbs-cesko.cz nebo na kontaktu: