AT Computers má nově v distribuci produkty Wacom

Ostrava, 20. 9. 2018 – Společnost AT Computers získala oficiální zastoupení produktů značky Wacom. Zastoupení se vztahuje jak na Českou republiku, tak i na Slovensko.

Portfolio produktů značky Wacom zahrnuje prvotřídní periferie zaměřené na kreativní grafickou práci, jako jsou nejrůznější grafické displeje, tablety a pera. Ať už jde o digitální kreslení, malování nebo úpravu fotek, Wacom nabízí vše, co je k tvorbě potřeba.

V produktech se odráží víc jak 35 let zkušeností a díky propracované ergonomii, kvalitě použitých materiálů a skvělému designu patří Wacom ve své třídě k absolutní špičce. V současné době již můžete kompletní nabídku objednávat na webových stránkách ATC.

Produkty značky Wacom má u ATC na starosti produktový manažer Aleš Fajkus (fajkus@atcomp.cz).

Více informací na http://www.atcomp.cz/.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 23,2 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.

###

O společnosti Wacom

Společnost Wacom, založená v roce 1983, je globální společností se sídlem v Japonsku a pobočkami po celém světě, která podporuje marketing a distribuci ve více než 150 zemích. Jako světový lídr v grafických tabletech a technologiích digitálního rozhraní přináší společnost Wacom bližší spojení lidí a technologií pomocí přirozených, intuitivních řešení rozhraní.