Marché International otevírá na Letišti Václava Havla Praha svou první restauraci v České republice

Švýcarský provozovatel mezinárodní sítě restaurací Marché International pokračuje ve své evropské expanzi a otevírá hned dvě nové restaurace v neveřejné části Terminálu 1 Letiště Václava Havla Praha. Cestující mohou nyní nově navštívit restauraci Marché Mövenpick Pasta & Salad nebo menší koncept Zigolini Caffé & Bar. Třetí pobočku otevře Marché International na pražském letišti na přelomu roku. Půjde o největší koncept restaurace Marché Mövenpick s volným výběrem čerstvých surovin a nejširší nabídkou pokrmů. Nacházet se bude v prostorách za bezpečnostní kontrolou na Terminálu 2.

Příchodem Marché International získáváme dalšího významného mezinárodního partnera do portfolia nájemců, který rozšíří naši nabídku pro cestující o zcela nový koncept stravování a uvede tak do České republiky ve světě již osvědčený a oblíbený produkt založený na čerstvých a vysoce kvalitních surovinách. Letiště Václava Havla Praha bude momentálně jediným místem v České republice, kde se zákazníci s restauracemi z portfolia Marché International setkají,“ říká Jiří Petržilka, výkonný ředitel neleteckého obchodu Letiště Praha.

Od října jsou cestujícím na Letišti Václava Havla Praha k dispozici dva koncepty restaurací Marché International. Koncept Pasta & Salad nabízí moderní a trendy prostředí s širokou nabídkou čerstvých salátů a domácích těstovin připravovaných denně přímo v restauraci a upravovaných na počkání před zraky zákazníků.

Restaurace Zigolini Caffé & Bar naopak nabízí interiér s uvolněnou atmosférou v italském stylu. Tomu odpovídá také menu složené, mimo jiné z typicky italských čerstvých sendvičů tramezzini, domácí italské chlebové delikatesy foccacia nebo chutných obložených mís. V nabídce je také kvalitní káva nebo výběr z italských vín. „Restaurace Zigolini Caffé & Bar má navodit atmosféru malé italské pouliční kavárny, kde se zákazníci cítí vítaní a hýčkaní a kde maximální pozornost věnujeme detailu, a to jak v přípravě pokrmů, tak v celkovém interiéru restaurace,“ říká Pavel Barkmann, manažer nových restaurací Marché International na Letišti Václava Havla Praha.

Obě restaurace najdou cestující v bezprostředním sousedství na Terminálu 1 v prostoru mezi prsty A a B. Restaurace Marché Mövenpick Pasta & Salad je otevřena denně od 6:00 do 22:00 hodin, zatímco restaurace Zigolini Caffé & Bar je otevřena rovněž denně od 5:00 do 22:00 hodin.

Marché International plánuje otevřít také třetí restauraci na Letišti Václava Havla Praha, a to na přelomu roku. Půjde o největší provozovnu s nejširší nabídkou sortimentu. Restaurace Marché Mövenpick na Terminálu 2 nabídne atmosféru trhu uprostřed letiště s výběrem čerstvých a kvalitních surovin. Největším lákadlem bude zřejmě vegetariánská část, kde si zákazníci budou moci vybrat z nabídky čerstvých salátů nebo si volně nakombinovat vegetariánskou porci podle svých vlastních chutí a preferencí. Na menu bude také čerstvá domácí pizza, pochoutky z grilu nebo čerstvě připravené pečivo. K dispozici cestujícím bude rovněž snídaňový bufet a nabídka čerstvých džusů, čajů a výběrové kávy.

Marché International je společnost, která přichází na mezinárodní trh s inovativními produkty v oblasti stravování, které jsou založené na absolutně čerstvých surovinách a vysoké kvalitě. Společnost provozuje své restaurace pod názvy několika značek: Marché Mövenpick, Palavrion Grill & Bar, Mövenpick Restaurants, White Monkey nebo Cindy’s Diner. Své provozovny má celkem v 11 zemích světa: Švýcarsku, Německu, Rakousku, Maďarsku, Chorvatsku, Slovinsku, Singapuru, Indonésii, Číně, Kanadě a nyní nově také v České republice, a to především v atraktivních lokalitách u dálnic, na letištích nebo na vybraných místech v centru měst. Marché International je součástí Mövenpick Group se sídlem v Kemptthalu ve Švýcarsku.

Pro více informací o restauracích Marché International navštivte www.marche-movenpick.cz/prague-airport