HP představilo nejdostupnější desktop s profesionálními certifikacemi

PRAHA, 4. října 2018 — HP Inc. představilo nový HP EliteDesk 705 Workstation Edition, svůj nejdostupnější stolní počítač s profesionálními certifikacemi1. Jedná se o profesionální zařízení pro uživatele, kteří k práci potřebují silný počítač a uvítají přechod na výkon na úrovni pracovní stanice, ale hraje pro ně zásadní roli cena. Tento dostupný model jim umožní bezproblémový multitasking s certifikovaným softwarem, poradí si i s offline renderováním a 3D modelováním v CAD aplikacích. Nechybí mu ale ani pokročilé zabezpečení a funkce pro snadnou správu.

Zákazníci si stále více žádají profesionální funkce a kvalitní hardware, které jim dnes mohou nabídnout i pracovní stanice entry nebo střední úrovně. Oproti předchozí generaci je u nového modelu od HP patrný výrazný skok vpřed především v efektivitě práce. Uživatel může plnit více úkolů najednou díky až osmijádrovým procesorům AMD Ryzen™ PRO, až 16 vláknům a výběru z profesionálních grafických karet. Systém díky tomu zvládne například i renderování, umožní zkrátit čas obnovení sestavy v SOLIDWORKS nebo Inventoru a zajistí hladký chod při interakci viewportů s 3D prvky. Počítač byl navíc výrobcem optimalizován pro použití profesionálních softwarových aplikací od předních poskytovatelů jako SolidWorks eDrawings, Autodesk AutoCAD, Autodesk Revit a SketchUp.

Jako správná pracovní stanice je HP EliteDesk 705 Workstation Edition vybaven silným zabezpečením proti stále nebezpečnějšímu malwaru. Jeho součástí jsou u HP již tradiční, hardwarově posílená řešení umožňující samoopravu systému, jako například ochrana BIOSu s názvem HP Sure Start Gen42. Dostal ale také HP Manageability Integration Kit Gen23, který umožňuje snadnou správu velkého množství zařízení.

Cena a dostupnost

HP EliteDesk 705 Workstation Edition bude v České republice dostupný od listopadu za cenu začínající na 16 900 Kč bez DPH.

O společnosti HP

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

Poznámky pod čarou:

  1. Certifikace u systémů HP EliteDesk 705 Workstation Edition vybavených grafickými kartami NVIDIA Quadro® P1000 nebo AMD Radeon™ Pro WX 3100.
  2. HP Sure Start Gen4 je dostpný u zařízení HP Elite a HP Workstation vybavených 8. generací procesorů Intel® nebo AMD.
  3. HP Manageability Integration Kit Gen2 lze stáhnout na http://www8.hp.com/us/en/ads/clientmanagement/overview.html.

 

Tagged