Be Prague hledá nové vedení

Be Prague, cestovatelský startup inovační společnosti IdeaSense, hledá nového manažera nebo manažerku. Firma chce i nadále růst a vyvíjet se, a proto rozšiřuje své řady. Člověk na nové pozici ze začátku povede obchodní tým a bude zajišťovat běh recepce Be Prague na pražském letišti, po čase bude mít příležitost převzít vedení celé firmy. Kateřina Holnová se prozatím nadále jako CEO Be Prague bude věnovat strategickému vedení a připravovat startup na předání v budoucnu.

2018-10-18 18_53_03-Hlavní strana _ beprague.com.png

“Za rok své existence Be Prague neskutečně vyrostla. Otevřeli jsme recepci na letišti a mnohonásobně rozšířili množství služeb. Moje role, se kterou jsem do toho šla, byla naplněna. Rozhodla jsem se proto převést část svých kompetencí na dalšího člověka, který do firmy přinese čerstvý vítr – zastane obchodní povinnosti a do budoucna třeba i šéfování celého Be Prague,” říká Kateřina Holnová, CEO Be Prague a marketingová ředitelka IdeaSense.

Mimo aktivit na letišti bude zatím nový manažer spolu s inovačním týmem mateřské firmy IdeaSense rozvíjet nové služby, které by přijíždějícím turistům ještě více zkvalitnily jejich pobyt v Praze.

Be Prague vzniklo na konci roku 2017 s cílem sloužit návštěvníkům Prahy a jejich hostitelům. Na letišti Václava Havla provozuje recepci, ve které je zastupuje v předávání a přebírání klíčů od ubytování, nabízí internet, české sim karty a zážitky. Pro hostitele je Be Prague schopné i vést Online domovní knihu, která se za hostitele stará o zákonné povinnosti.

Vypsanou pozici v případě zájmu nadjete na StartupJobs.cz : Manager – BePrague / Letiště Václava Havla

O IdeaSense

Společnost IdeaSense vznikla v roce 2012 a platí za leadera na trhu s inovacemi. Firmám z České republiky i zahraničí dodává inovace produktů, služeb a business modelů prostřednictvím Inovačních farem®. Inovační proces vychází z přístupu Human-centered design, který zajišťuje vývoj inovací přesně cílený na příležitosti na trhu (tzv. Jobs-To-Be-Done) a zároveň na dlouhodobou výnosnost inovací. IdeaSense klientům nabízí mimo jiné také zázemí v kulturní antropologii a behaviorální psychologii, které zajišťují výzkum trhu na vysoké úrovni. V inovačním procesu spolupracuje s členy IdeaSense Advisory Boardu – špičkovými odborníky a osobnostmi, kteří jsou přítomni v každém realizovaném projektu.

Kromě vývoje inovačních řešení společnost pomáhá firmám aktivovat vlastní inovační potenciál skrze školení a nastavení interních inovačních ekosystémů. Poskytuje nástroje pro crowd innovation, tj. zapojení zaměstnanců a zákazníků do inovačního procesu. IdeaSense jako jediná v České republice využívá nejefektivnějších způsobů testování tržního potenciálu inovací prostřednictvím prediktivních trhů. Poskytuje kompletní servis v oblasti vývoje inovací, včetně dohledu nad realizací či implementaci inovací skrze dceřiné startupy.

Více informací na: www.ideasense.cz.