Bezdrátová nabíjecí zařízení a powerbanka Trust podporující rychlé nabíjení QC3.0

Praha 23. 10. 2018 – Společnost Trust, výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, uvádí na trh dvojici podložek pro bezdrátové nabíjení a powerbanku s kapacitou 20 000 mAh.

Trust_Primo10_Fast_Wireless_Charger_lifestyle.jpg

Trust Primo10

Nabíjecí základna pro mobilní zařízení je dostupná ve třech barvách – černé, červené a modré. Je kompatibilní se všemi chytrými telefony podporujícími bezdrátové nabíjení Qi, a to včetně rychlého nabíjení Qualcomm Quick Charge 2.0 a vyšší. Samozřejmostí je LED indikátor a automatická detekce a volba nejrychlejšího způsobu nabíjení. Primo10 zároveň poskytuje maximální spolehlivost a bezpečnost díky detekci cizích objektů, čímž zabraňuje přehřátí kovových předmětů omylem položených na ni. Nabíječka je certifikována Wireless Power Consortium (WPC). Součástí balení je micro USB kabel vhodný k jakémukoli adaptéru poskytujícímu 2A a více.

Trust Primo10 Fast Wireless Charger je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 429 Kč s DPH v České republice a 16,99 euro s DPH na Slovensku.

Trust Fyber10

Velmi úzká nabíjecí podložka s textilním povrchem zamezujícím poškrábání je určena k bezdrátovému nabíjení. Nabízí režim 7,5W nabíjení pro iPhone a 10W pro telefony Samsung Galaxy. Stejně jako Primo10 funguje s 2 a více ampérovým adaptérem, disponuje LED diodou a detekuje cizí objekty. Spolehlivost podtrhuje certifikace od Wireless Power Consortium. Podporuje Quick Charge 2.0 a 3.0, součástí balení je napájecí kabel.

Trust Fyber10 Fast Wireless Charger bude k dispozici v průběhu listopadu za doporučenou koncovou cenu 999 Kč s DPH v České republice a 38,99 euro s DPH na Slovensku.

Trust OMNI Plus

Powerbanka o rozměrech 22 x 74 x 152 mm a váze 450 g nabízí celkovou kapacitu 20 000 mAh. Pevné hliníkové tělo je dostatečně odolné a kromě zapínacího tlačítka disponuje třemi konektory –  standardním USB-A s podporou rychlého nabíjení QC3.0, moderním USB-C a micro USB pro zpětné nabíjení powerbanky. Součástí je automatická detekce zařízení, volba nejrychlejšího způsobu nabíjení a technologie pro ochranu při užívání. V balení výrobce dodává USB-C i micro USB kabel.

Trust OMNI Plus Metal Powerbank je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 1599 Kč s DPH v České republice a 59,99 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte www.Trust.com

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.