Tipy na vybavení studentského pokoje

Praha, Česká republika (29. října 2018) – Studentům středních i vysokých škol již běží školní rok v plném proudu. Panasonic přináší několik tipů pro vybavení studentského pokoje pro aktuální školní rok.

Komplexní audiosystém pro ozvučení pokoje

Panasonic SC-HC200

Moderní a velmi stylový audio systém, který díky velmi tenkému designu zabere ve studentském pokoji minimum místa. Přes štíhlé provedení nabízí mikrosystém SC-HC200 celkový výkon 20 W, hudbu můžete přehrávat z CD disků, USB nebo přímo z telefonu pomocí Bluetooth. Samozřejmostí je vestavěné FM rádio. Se streamovací aplikací Panasonic Music Streaming si můžete pouštět hudbu z více oblíbených internetových předplatitelských služeb.

Cena 2 590 Kč

Sluchátka pro vysoce kvalitní poslech i klid ke studiu

Panasonic HD605N

Zcela nová uzavřená Hi-Res sluchátka s technologií aktivního potlačení ruchů z okolí. Model Panasonic HD605N je vybaven třemi režimy tlumení okolního hluku (s nízkou, střední a vysokou intenzitou), díky nimž si každý může vytvořit dokonalé poslechové podmínky přesně na míru, nebo využít sluchátka jako prostředek pro odrušení okolí při učení nebo studiu. V některých specifických případech, kdy naopak potřebujete při poslechu hudby slyšet okolní zvuky, využijete praktickou funkci Ambient Sound Enhancer.

Cena 7 499 Kč

Televize a monitor v jednom

Panasonic TX- 43FX603E

Plochý televizor s úhlopříčkou 108 cm, který skvěle poslouží také jako velký monitor při přípravě prezentací do školy nebo pro hraní her. Do studentského pokoje je vhodným řešením montáž přímo na zeď. Model Panasonic TX-43FX603E je vybaven nejnovějšími technologiemi pro úpravu kontrastu (HDR 10+) a podání všech detailů i v tmavých scénách. Jeho rozlišení 4K ULTRA HD je ideální i pro propojení s počítačem či herní konzolí a podporuje všechny nastupující televizní formáty a technologie, jako například DVB-T2 nebo funkci červeného tlačítka.

Cena 13 990 Kč

– KONEC –

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je celosvětovým lídrem v rozvoji elektronických technologií a řešení pro zákazníky v odvětví spotřební elektroniky, bydlení, automobilovém průmyslu a podnikových řešeních. V roce 2018 slaví společnost sté výročí založení, od té doby roste v globálním měřítku. V současnosti má po celém světě 591 dceřiných společností a 88 přidružených společností, které za finanční rok končící 31. březnem 2018 zaznamenaly konsolidované čisté tržby ve výši 61,4 miliard Euro. Hlavním cílem Panasonic Corporation je vytvářet nové hodnoty prostřednictvím inovací v různých oborech a využívání svých technologií k zajištění lepšího života a lepšího světa pro své zákazníky. Chcete-li se o skupině Panasonic dozvědět více, navštivte http://www.panasonic.com/global.