Jan Líbal vede nové oddělení služeb ERP v TPA

Jan Líbal (33) nastoupil do TPA na pozici Senior Manager a byl pověřen vedením oddělení ERP služeb a správou nové služby poradenské společnosti TPA – implementace ERP systému HELIOS Orange. TPA se stala partnerskou společností Asseco Solutions, dodavatele ERP systémů HELIOS. Pod vedením Jana Líbala bude ERP systém v kombinaci s dlouholetou zkušeností TPA v poradenství v oblasti ekonomických agend, skladového hospodářství a obchodu znamenat pro klienty společnosti vysokou přidanou hodnotu a vítanou pomoc v době robotizace a digitalizace.

Jan Líbal bude zajišťovat pro stávající i nové klienty návrh a implementaci systému HELIOS Orange přímo na míru dle jejich individuálních potřeb. Bude koordinovat využití optimálních funkcí systému v kombinaci se zkušenostmi odborníků TPA v agendách jako je účetnictví, audit, výroba, mzdy, controlling, Intrastat i celní agenda.

Jan Líbal má více jak 10 let praxe se systémem ERP a do společnosti TPA přešel z Asseco Solutions, a.s.

Jan Líbal hovoří anglicky a ve svém volném čase se věnuje rybaření, cestování a IT technologiím.

Jan Líbal, Senior Manager oddělení ERP služeb TPA

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem v jedenácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména z oblasti daňového poradenství a auditu. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International
a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.