V Datartu v pondělí startuje Black Friday. Potrvá celý týden

Od pondělí 19. listopadu do pondělí 26. listopadu mohou zákazníci v rámci akce „Black Friday“ nakupovat v prodejnách Datartu a na e-shopu www.datart.cz za výrazně nižší ceny. Těšit se mohou na slevy až 80 %, a to na celou škálu zboží od příslušenství, drobné elektroniky, smartphonů, přes kávovary a televize, až po velké domácí spotřebiče. Zákazníci tak mají možnost výhodně nakoupit vánoční dárky.

Do akce Black Friday se letos Datart zapojí již počtvrté. Akci, která už zdomácněla i v České republice, vyhlašuje pouze jedenkrát ročně a od začátku je o ni velký zájem. „I letos prodlužujeme Black Friday na celý týden. Black Friday je u nás stále oblíbenější, což potvrzují i loňské tržby, které byly o 30 % vyšší než v předchozím roce. Oproti klasickým týdnům čekáme nárůst tržeb o 50 %. V rámci Black Friday budeme nabízet slevy až 80 % a splátky bez navýšení na celý sortiment od 2 000 Kč,“ popisuje Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datartu.

Některé prodejny Datartu hlásily loni 50% nárůst počtu zákazníků, firma proto posílala směny a plánuje to udělat i letos.

Během letošního Black Friday se mohou zákazníci těšit například na automatický kávovar Krups zlevněný z 12 499 Kč na 5 999 Kč, mobilní telefon Huawei se slevou 47 % za 3 999 Kč či metrovou 4K televizi Philips za 7 990 Kč. Nabídky platí do vyprodání zásob, v uplynulých ročnících se některé zlevněné produkty vyprodaly již během prvních dní akce.

Zboží za výhodné ceny si mohou zákazníci koupit v některé z 94 prodejen Datartu nebo na e-shopu www.datart.cz.