Philips BDM3470UP – Barvy, komfort a přívětivost ve velkém 34” formátu

Praha, 20. listopadu 2018 – Společnost MMD představuje vylepšený velkoformátový monitor Philips BDM3470UP. Tento 34″ (86,7 cm) UltraWide QHD monitor je vybaven širokou škálou funkcí a inovativních technologií pro podporu produktivity a maximálního zážitku jak v kanceláři, tak doma. Technologie CrystalClear a IPS panel přinášejí živé barvy a ostrý obraz, přičemž funkce UltraWide MultiView nabízí dostatek místa pro práci i zábavu. Bohatá výbava portů dělá z připojení různých zařízení hračku a díky SmartErgoBase stojanu si každý uživatel najde optimální pracovní polohu. Díky své mnohostrannosti je skvělou volbou jak pro profesionály, tak i domácí uživatele.  

Nádherný panoramatický obraz

Pracovat na novém monitoru Philips BDM3470UP je skutečnou podívanou. Jeho UltraWide formát 21:9, v kombinaci s CrystalClear Quad HD 3440 x 1440 bodovým rozlišením, dodává uživatelům špičkový panoramatický obraz do nejemnějších detailů. Kvalitu obrazu vylepšuje i použití IPS panelu, který nabízí vynikající barevné podání a ostrost zobrazení, takže je prohlížení fotografií, sledování filmů nebo i brouzdání po internetu skutečnou pastvou pro oči. Monitor nabízí i široké pozorovací úhly 178/178 stupňů, díky kterým je možno sledovat obraz bez zkreslení téměř z jakékoliv pozice. Zajímavou vlastností modelu Philips BDM3470UP je technologie SmartUniformity, která se stará, aby nedocházelo k fluktuacím v barevném podání a jasu monitoru a zaručuje tak, že fotografové, grafici, designéři a všichni ostatní profesionálové se můžou 100% spolehnout na věrnost barev svého obrazu.

Prostor se roztáhnout

Model Philips BDM3470UP, díky úhlopříčce 34 palců, nabízí uživatelům dostatek místa pro jejich projekty. Ať už se jedná o rozsáhlé tabulky, srovnávání tabulek, detailní CAD-CAM projekty nebo vše najednou. Navíc funkce MultiView dává možnost k monitoru připojit různá zařízení a sledovat tak obsah z vícero zdrojů současně. To potěší všechny, kdo milují multitasking a pokud by uživatelé potřebovali ještě více místa, díky tenkému rámečku lze vytvořit působivá vícemonitorová řešení.

Maximální komfort a přívětivost

Uživatelé monitoru Philips BDM3470UP využijí všech jeho možností díky řadě funkcí, které ulehčují práci. Pro maximální pohodlí při práci je monitor vybaven SmarErgoBase stojanem, který umožňuje nastavit ideální výšku, náklon, natočení monitoru nebo jeho obrácení do vertikální polohy, díky funkci pivot. Navíc je vybaven rychlými USB 3.0 porty, HDMI pro maximální univerzálnost a kvalitními stereo reproduktory.

Monitor Philips BDM3470UP je již na trhu dostupný za doporučenou koncovou cenu 16 739 Kč (659 euro).

Více informací o monitorech Philips najdete na: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená roku 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů
s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com