Nový reproduktor Energy Party 6: Hudba, světla, akce

27. listopadu 2018 – Společnost Energy Sistem, španělská značka audio elektroniky kladoucí důraz na originalitu a design, uvádí na trh reprosoustavu Energy Party 6. Novinka, kterou ocení především všichni milovníci večírků, nabízí mimo jiné vysoce kvalitní zvuk o výkonu 240 W, možnost skokového navýšení na maximální úroveň, duální LED osvětlení či audio vstup pro kytaru a mikrofon.

Robustní dřevěné tělo Energy Party 6 je vybaveno čtyřmi 2″ výškovými a dvěma 6,5″ širokopásmovými reproduktory, které v kombinaci se zvukovým systémem 2.1 poskytují silný a kvalitní zvuk s efektivním výkonem 240 W. Reprosoustava navíc nabízí funkci Energy Music Power 600, která stisknutím jediného tlačítka zvýší celkový výkon o dalších 360 W a zároveň zvýrazní hluboké tóny. Tu správnou party atmosféru pak zajistí dvojice LED osvětlení měnící barvu podle rytmu hudby.

Energy Party 6 lze snadno ovládat prostřednictvím přehledného panelu umístěného na vrchní straně reprosoustavy. Jeho součástí je mimo jiné 2,4″ LED segmentový displej, 5-pásmový analogový ekvalizér, kruhový ovladač pro nastavení hlasitosti, blok tlačítek pro výběr konkrétní skladby či audio vstupy pro připojení mikrofonu a kytary. Součástí balení je i dálkový ovladač.

Kromě kabelového připojení podporuje Energy Party 6 také bezdrátový přenos hudby z libovolného audio zdroje až na vzdálenost 10 metrů díky podpoře technologie Bluetooth 4.0. Uživatelé mají k dispozici rovněž sloty pro připojení USB úložiště s kapacitou až 64 GB, linkový vstup či RCA vstup/výstup umožňující vzájemné propojení několika reproduktorů Energy Party 6.

Reprosoustavu Energy Party 6 pokrývá nadstandardní tříletá záruka. Doporučená koncová cena činí 6 290 Kč vč. DPH.