Fortnite Counterattack Set a herní měna ke grafickým kartám NVIDIA GeForce GTX

Praha 29. 11. 2018 – Společnost NVIDIA pokračuje v nastoleném trendu odměňování před Vánoci a přidává další herní obsah zdarma ke grafickým kartám GeForce GTX.

Ve spolupráci s vývojářem hry, Epic Games, si NVIDIA připravila speciální Fortnite balíček odměn obsahující vzácné a exkluzivní herní předměty.

Hráči, kteří si do 29. ledna 2019, respektive do vyprodání zásob, zakoupí grafické karty GeForce GTX 1070 Ti, 1070, 1060 či vybrané stolní počítače a notebooky jimi osazené, obdrží herní měnu 2000 V-Bucks a Fortnite Counterattack Set. Jedinečná sada produktů obsahuje vzácný „Reflex“ skin, epický „Response Unit“ batoh, výjimečný „Pivot“ glider a „Angular Axe“ krumpáč.

Nová grafická karta může mít přitom dramatický dopad na zážitek z hraní Fortnite. Konkrétně hráč může získat až 74 % výkonu navíc při porovnání GeForce GTX 960 a GeForce GTX 1060. V případě upgradu z GeForce GTX 970 na GeForce GTX 1070 se může jednat až o 60% výkonnostní nárůst.

Zahájení 7. sezóny ve hře Fortnite je na spadnutí, a proto je tato nabídka ideální příležitostí obdarovat ty, kteří si stěžují na výkon své sestavy v jejich oblíbeném battle royal titulu nebo hráče, kteří jen zkrátka chtějí začít novou sezónu s cool outfitem.

Monster Hunter: World

NVIDIA i nadále nabízí hru Monster Hunter: World zdarma a to do 7. ledna 2019 nebo do vyprodání zásob. Při zakoupení modelů grafických karet společných pro obě akce tak hráč získá nově Fortnite balíček i tuto hru.

Battlefield V s grafickými kartami GeForce RTX

NVIDIA připomíná také probíhající akci spojenou s nejnovějšími grafickými kartami GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2070, ke kterým přidává první hru využívající ray-tracing v reálném čase Battlefield V.

Detaily akce Fortnite balíčku zdarma
https://www.nvidia.com/cs-cz/geforce/campaigns/fortnite-bundle/

Více informací o Fortnite balíčku na GeForce.com
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/fortnite-geforce-gtx-bundle/

Vyjádření vývojáře hry Fortnite na EpicGames.com
https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/fortnite-x-nvidia-bundle

Detaily akce Battlefield V zdarma
https://www.nvidia.com/cs-cz/geforce/campaigns/battlefield-v/

Více informací o Battlefield V Bundle na GeForce.com
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/battlefield-v-geforce-rtx-bundle/

Detaily akce Monster Hunter: World zdarma
https://www.nvidia.com/cs-cz/geforce/campaigns/monster-hunter-world-bundle/

Více informací o Monster Hunter: World na GeForce.com
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/monster-hunter-world-geforce-gtx-bundle/