Barracuda Security Insight zvýší zdarma vaši bezpečnost

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli produktů z oblasti informační bezpečnosti, síťové infrastruktury a ukládání a zálohování dat. Ve své nabídce má širokou paletu osvědčených produktů, které nabízejí nejvyšší stupeň ochrany proti různým typům hrozeb.

Trvalé a velmi vážné bezpečnostní riziko představuje elektronická pošta, jejímž prostřednictvím jsou šířeny viry a další škodlivé kódy. K tomu se přidávají různé typy podvodných zpráv a phishingových útoků. Barracuda proto nabízí hned několik řešení, která mohou uživatelé nasadit společně v rámci komplexního balíku Barracuda Total Email Protection. Konkrétně se jedná o produkty Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel a Barracuda PhishLine.

Pro všechny uživatele Internetu je pak k dispozici služba Barracuda Security Insight, kdy firma využívá své dlouholeté zkušenosti a existující základnu mnoha desítek tisíc instalovaných zařízení po celém světě. Má k dispozici velké množství dat o různých typech aktuálních hrozeb, které mohou postihnout uživatele Internetu a jejich aplikace. V průběhu 24 hodin takto Barracuda Security Insight zachytí a identifikuje stovky tisíc útoků.

Nejdůležitější je rychlost, s jakou lze díky Barracuda Security Insight identifikovat nové závažné hrozby (Zero-hour advanced threats), tak aby mohli uživatelé co nejrychleji přijmout příslušná protiopatření.

Aktuální informace o počtech jednotlivých typů útoků a nejnebezpečnějších hrozbách jsou zdarma k dispozici na webu Barracuda Security Insight.

https://csi.barracuda.com/

Více informací o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.

www.gestocomm.cz