AMI nově zajišťuje komunikaci Sberbank CZ

Sberbank, jedna z největších bank v Evropě, která působí také v České republice, si na komunikaci FÉR produktů vybrala agenturu AMI Communications. Největší česká PR agentura spolupracuje s bankou na zajištění PR včetně realizace nových projektů.

Sberbank CZ pomáháme především se spontánní znalostí značky a s budováním positioningu klientsky vstřícné a komunikačně otevřené banky s férovými produkty. Celá komunikace má za cíl podtrhnout komunikační koncept ‚Na penězích záleží‘,“ uvádí Tereza Skácalová, account managerka odpovědná za péči o Sberbank, a zároveň dodává: „Díky živelnosti bankovního sektoru pro nás pravidelně vyvstávají nové a zajímavé možnosti komunikace. Jsme rádi, že je můžeme uskutečňovat právě se Sberbank, která je projektům i novým nápadům nakloněná.“

Sberbank CZ je stabilní bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb retailovým klientům, malým a středním firmám i velkým společnostem. „Sberbank působí v České republice od roku 1993, na trhu tedy představuje stabilní instituci s dlouholetou tradicí podnikání. Lidem chceme ukázat, že jsme otevřenou a vstřícnou bankou, jejíž služeb si naši klienti cení. Věříme, že s AMI se nám tento cíl podaří splnit,“ dodává Radka Černá, tisková mluvčí a PR Manager Sberbank CZ.