Lenovo ukázalo nová herní zařízení i příslušenství z řady Legion

Praha, 10. ledna – Lenovo na veletrhu CES 2019 představilo vedle nových počítačů Yoga a ThinkPad i novinky z herního portfolia Legion. Na základě zpětné vazby od uživatelů přichází s vylepšenými herními notebooky, monitory a příslušenstvím, které se se svým čistým a estetickým designem hodí do obývacích pokojů i konferenčních místností. Klíčové novinky řady Legion zahrnují:

  • Výkonnější notebooky Lenovo Legion Y740 a Y540
  • Elegantní klávesnici Lenovo Legion K500 RGB a herní myš M500 RGB
  • Ergonomickou soupravu herních sluchátek Lenovo Legion H500 Pro 7.1 a stereo herní set H300
  • Stylový monitor Lenovo Legion Y27gq a Y44w monitor pro rychlé a plynulé hraní
  • Vylepšený Lenovo Legion T730 a T530 tower, C730 a C530 cube o nejnovější NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GPUs

V průběhu času se notebooky Lenovo Legion neustále zdokonalovaly. V letošním roce byly tyto elegantní moderní stroje vylepšeny tak, aby přinášeli hráčům ten nejvyšší možný výkon. S nejnovějšími grafickými kartami NVIDIA GeForce RTX, procesory Intel Core a operačním systémem Windows 10 Home nabízí tyto notebooky mimořádný herní výkon pro pohodlné hraní nejnovějších herních titulů, úpravu fotek a videí nebo multitasking řady jiných programů. Svým elegantním vzhledem přitom nebudou nijak rozptylovat pozornost svých uživatelů nebo jejich okolí.

Špičkový notebook Lenovo Legion Y740 má vše, co potřebuje i ten nejzapálenější hráč. O dostatek energie pro nejnovější tituly se u 15palcového modelu postará grafická karta GeForce RTX 2070 Max-Q. Jeho větší 17palcový sourozenec pak disponuje ještě větším grafickým výkonem s kartou GeForce RTX 2080 Max-Q GPU.

Oba modely přináší až osmou generaci procesorů Intel Core i7, volitelnou 32GB DDR4 2666Mhz operační paměť, podsvícenou klávesnici CORSAIR iCue RGB a systémové podsvícení s více než 16 miliony možností barevných kombinací. Lenovo Legion Y740 disponuje také reproduktory Dolby Atmos s funkcí Dolby Sound Radar pro pohlcující zvuk.

Nemůžete vystát trhaný obraz? Volitelný 144Hz Full HD (1920 x 1080) displej notebooku Lenovo Legion Y740 nabídne volitelný modul NVIDIA G-SYNC, který tyto problémy jednoduše odstraní. S podporou Dolby Vision a jasnější obrazovkou přivede Lenovo Legion Y740 jakýkoliv obraz k životu.

S grafickou kartou GeForce RTX 2060 a procesory Intel Core nabízí 15palcový Lenovo Legion Y540 bohatý výkon za dostupnější cenu. Chcete se připojit ke své oblíbené online hře i na cestách? Lenovo Legion Y540 váží pouze 2,3 kg pro maximální přenositelnost. Zároveň přináší bíle podsvícenou klávesnici s rychlou odezvou a reproduktory Harman Kardon s podporou Dolby Atmos, které vám svým zvukem přichystají opravdu intenzivní zážitek z hraní.  

Oba nové notebooky jsou vybaveny vylepšenou baterií s výdrží až šest hodin, což dává uživatelům dostatek času pro zábavu i na dlouhých cestách. Obávat se nemusíte ani přehřátí zařízení při obzvláště náročných bitvách díky inovativnímu systému dvou větráků Lenovo Legion Coldfront, který udrží notebook dostatečně chladný bez ohledu na to, zda hrajete nenáročné tahovky nebo grafická mistrovská díla.

Nejdůležitějším prvkem herního příslušenství je přesná a citlivá myš. S herní myší Lenovo Legion M500 RGB už neminete. Se senzorem Pixart PMW 3389 a mikro přepínači OMRON budou vaše rány dopadat přesně tam, kam potřebujete. Herní myš Lenovo Legion M500 RGB je také vybavena ergonomicky tvarovanými úchyty a programovatelnými bočními tlačítky pro ještě lepší ovladatelnost.  

Mechanická klávesnice Lenovo Legion K500 RGB přináší moderní, minimalistický design a výjimečně rychlou odezvu pro snadný pohyb a rychlé reakce i v těch nejnáročnějších situacích.

Ponořte se do hry s dvojicí sluchátek Lenovo Legion H300 Stereo Gaming Headset a H500 Pro 7.1 Surround Sound Gaming Headset. Ať už potřebujete slyšet kroky blížícího se nepřítele nebo udílet pokyny v online hře, nové herní headsety Lenovo Legion jsou tou správnou volbou.

Podívejte se na herní svět novýma očima s monitorem Lenovo Legion Y27gq. Tento 27palcový monitor s rozlišením 2560 x 1440 a 240Hz obnovovací frekvencí vám umožní zahlédnout i ty nejmenší detaily důležité pro výhru. Díky zabudované technologii NVIDIA G-SYNC se navíc nemusíte bát roztřeseného obrazu, který by rušil váš herní zážitek.

Dostupnost produktů na českém trhu bude upřesněna.

Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru www.twitter.com/LenovoCZ nebo na Facebooku: www.facebook.com/lenovocz. Nabídku serverů společnosti Lenovo přinášejí stránky www.thinkserver.cz.

Lenovo, společnost s obratem 43 miliard USD a člen globálního žebříčku Fortune 500, je lídr v poskytování inovativních řešení pro datová centra a spotřebitelských a komerčních technologií. Portfolio vysoce kvalitních a bezpečných produktů a služeb zahrnuje počítače (včetně legendární značky Think a vícerežimové YOGA), pracovní stanice, servery, storage, síťová řešení a software (včetně řešení ThinkSystem and ThinkAgile), chytré televize a rodinu mobilních produktů, jako jsou chytré telefony (včetně značky Motorola), tablety a aplikace. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz.