Rozšířením produktové řady Nebula společnost Zyxel organizacím otevírá cestu k ještě vyšší flexibilitě a výkonu

Bohatší paleta funkcí a dva nové přístupové body podporující tři provozní režimy a řešení NebulaFlexTM Pro přispívají k vyššímu výkonu sítí organizací a poskytovatelů řízených služeb.

Praha, 21. ledna 2019

Rychlý rozvoj technologií klade na moderní sítě a jejich uživatele stále vyšší nároky. Společnost Zyxel dnes oznámila rozšíření svého řešení Nebula, které umožňuje správu sítí po cloudu a uživatelům pomáhá úspěšně zvládat výzvy moderní doby. Nebula, která je určena poskytovatelům řízených služeb a malým až středně velkým organizacím, nabízí stále více sofistikovaných funkcí. Společnost Zyxel dále představila dva nové přístupové body NebulaFlex Pro s podporou tří provozních režimů a prémiovou bránu. Díky těmto novinkám Zyxel nabízí ucelené portfolio produktů Nebula splňující všechny potřeby cílového trhu.

Rodina produktů Nebula aktuálně zahrnuje 28 zařízení a umožňuje nasazení v organizacích všech typů.

Společnost Zyxel dále rozšířila paletu produktů kompatibilních s řešením NebulaFlex Pro o dva nové přístupové body, jmenovitě modely WAC6303-DS a NWA5123-AC HD. Obě novinky podporují tři provozní režimy — samostatný, řízený kontrolerem a řízený pomocí cloudu Nebula, díky čemuž organizace mohou své stávající investice do hardwaru jednodušeji přizpůsobit aktuálním potřebám. Nové přístupové body se navíc vyznačují maximální flexibilitou, protože umožňují kdykoliv přepínat mezi lokální správou a řízením prostřednictvím cloudu.

Přístupové body kompatibilní s řešením NebulaFlex Pro usnadňují nasazení výkonné bezdrátové sítě v prostředí s vysokou hustotou provozu. Pro zajištění vyšší rychlosti a pro připojení více zařízení navíc obě novinky podporují druhou generaci standardu 802.11ac. Model WAC6303-DS je vybaven chytrou anténou, která spolehlivě eliminuje rušení WiFi v prostředí s vysokou hustotou provozu. Všechny přístupové body NebulaFlex Pro jsou dodávány s tříletou licencí Nebula Professional Pack.

Vedle přístupových bodů společnost Zyxel rozšířila také portfolio bran Nebula. Její nejnovější přírůstek NSG300 se může pochlubit vyšším výkonem a kapacitou, díky čemuž hravě zvládne pokročilé funkce licencí Nebula Pro Pack features a Nebula Security Service. Komplexní portfolio bezpečnostních produktů Nebula splní individuální potřeby každého zákazníka.

https://www.zyxel.com/cz/cs/solutions/Nebula-Commercial-Cloud-Networking-Solution-20161018-771782.shtml

https://www.zyxel.com/cz/cs/solutions/NebulaFlex-20180115-002662.shtml

O společnosti Zyxel Communications

Společnost Zyxel Communications připojuje lidi k internetu už téměř 30 let, vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky schopnosti adaptovat a inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb, organizace i domácí uživatele.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a plnit potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

3 500 partnerů v ČR a SR

100 milionů zařízení propojujících svět

700 tisíc organizací, které fungují chytřeji díky produktům Zyxel

Působnost na 150 trzích celého světa

Zyxel, Your Networking Ally.