Herní a bezdrátová s výkonným snímačem

Nová bezdrátová myš Genesis Zircon 330 díky kvalitnímu snímači garantuje rychlé a precizní polohování nejen při hraní her

30. 1. 2018 – Genesis Zircon 330 je bezdrátová myš vyvinutá pro hráče, kteří chtějí volnost pohybu bez překážejícího kabelu. Výkonný snímač myši navíc umožňuje rychlé a precizní pohyby bez zasekávání i v případech, kdy klasické bezdrátové myši zaostávají a nestíhají. Rozlišení je možné nastavit do 4 úrovní, od 800 do 3 600 DPI, díky čemuž si myš Zircon 330 hravě poradí i s obrazovkami 4K.  Zircon 330 poskytuje množství dalších funkcí a vlastností zvyšující efektivnost a pohodlí používaní, mezi které patří: odolné spínače tlačítek s rychlou reakcí, ergonomický tvar, nízká hmotnost a kvalitní kluzné plochy.

Bezdrátová volnost a integrovaná nabíjecí baterie

Myš Zircon 330 poskytuje bezdrátovou volnost bez překážejícího kabelu, což zvyšuje pohodlí používání a přenášení myši na LAN party nebo například pracovní schůzku. Dodatečně je myš vybavena integrovanou nabíjecí baterií s kapacitou 750 mAh, která vydrží i při častém používání měsíc na jedno nabití. Myš je možné používat i během nabíjení, stačí připojit přibalený nabíjecí kabel do USB portu počítače. O bezdrátovou komunikaci s dosahem do 10 metrů se stará Nano USB přijímač.

Výkonný herní snímač
Bezdrátová herní myš Genesis Zircon 330 je vybavena výkonným snímačem, který umožňuje rychlé a precizní pohyby myši bez zasekávání i při náročném používání, kdy klasické bezdrátové myši daleko zaostávají. Snímač poskytuje možnost nastavení rozlišení ve 4 úrovních 800, 1 600, 2 400 a 3 600 DPI, díky čemuž si myš hravě poradí i s herními tituly v rozlišení 4K. Každou z přednastavených hodnot DPI lze jednoduše přepínat za chodu pomocí tlačítka DPI. K tomu snímač nabízí zrychlení 10 G, rychlost zpracování dat 4 000 FPS a rychlost sledování kurzoru 30 ips.

Odolné spínače tlačítek s rychlou odezvou
Myš je vybavena odolnými spínači značky Huano s životností 5 milionů kliků, snímače poskytují rychlý reakční čas, což je zárukou spolehlivé a efektivní práce.

Ergonomický tvar
Myš Zircon 330 je vybavena vysoce kvalitními kluznými plochami, které umožňují rychlé a plynulé pohyby na jakémkoliv povrchu. Aby myš poskytovala maximální pohodlí bez pocitu únavy i při několikahodinovém používání, je její symetrický tvar navržen tak, aby myš poskytovala maximální pohodlí pro každý typ dlaně.

Herní design a provedení
Genesis Zircon 330 svým designem a použitými materiály jistě o své kvalitě přesvědčí nejen uživatele, ale i všechny okolo. Její dravý vzhled v kombinaci s černo-červeným provedením z ní dělá opravdový skvost na pracovním stole. Myš má také červené podsvícení loga a rolovacího kolečka, která se dá jednoduše vypnout jediným kliknutím tlačítka pro šetření energie.

Cena a dostupnost:

Myš Genesis Zircon 330 je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena včetně DPH je 489 Kč.

Více na:

http://genesis-zone.com/en/product/zircon-330-wireless-gaming-mouse/


Specifikace
Počet tlačítek: 7
Senzor: Optický, PAW3212
Rozlišení: 800 – 1600 – 2400 – 3200 DPI
Snímkování: 500 Hz
Maximální rychlost zpracování dat: 4 000 FPS
Zrychlení: 10 G
Rychlost sledování: 30 ips
Konektor: USB 2.0
Dosah: 10 m
Komunikace: bezdrátová 2.4 Ghz
Podporované operační systémy: Windows XP / Vista / 7/8/10, Linux, Android
Další funkce: Plug & Play
Šířka: 66 mm
Výška: 37 mm
Délka: 126 mm
Napájení: Integrovaná nabíjecí baterie 750 mAh
Hmotnost: 105 g
Software: Ne

—————————————————————

Značka GENESIS, výrobce herního vybavení, byla poprvé v Evropě představena v roce 2011. Mezi produkty s touto značkou najdete počítačové myši, klávesnice, headsety a gamepady. GENESIS nabízí produkty všem hráčům, kteří hledají kvalitní výrobky za dostupné ceny. Značka klade důraz na produktový design, který je moderní, respektuje hráčský styl a je přitažlivý i pro náročné hráče počítačových her. Barevné kombinace podtrhují dynamický a profesionální charakter výrobků. Značka nezapomíná také na kvalitu. Produkty jsou vyráběny tak, aby vycházely vstříc požadavkům uživatelů. Použité materiály vysoké kvality a technologické inovace garantují, že produkty GENESIS poskytují hráčům maximální potěšení ze hry.