Deník E15 vydává další číslo magazínu E15 Premium „Jak přežít horší časy bohatý“

Jak investovat v neklidných dobách a jak nakupovat akcie, měny a komodity při poklesu trhů? Kdy na investice přidá peníze stát a jak se nespálit při nákupu dluhopisů? Je právě nyní správný čas pro nákup realit v dražbě? Na všechny tyto otázky a samozřejmě mnohem více odpoví nové číslo magazínu E15 Premium zaměřené na investice.

V magazínu přinášíme exkluzivní rozhovor s Pavlem Hubáčkem, jedním z nejméně známých českých miliardářů, který stojí za Bankou Creditas a investiční společností Unicapital. Kam se bude ubírat jeho byznys, jak investuje a do jakých oborů? V analytickém materiálu nazvaném Jak se připravit na horší časy experti radí, jak nakupovat cenné papíry, dluhopisy, měny či komodity v případě, kdy jdou trhy dolů, čeho se vyvarovat a naopak čeho využít. Poukazujeme také na to, že v nejistých dobách se lidé znovu vracejí k investičním evergreenům, bezpečným přístavům, jako jsou zlato či umění. Jak je nakupovat a netratit?

Jako bonus přináší aktuální vydání přílohu Kdy a jak předat firmu – o fenoménu nástupnictví v rodinných firmách s příběhy těch, kteří už se o budoucnost své firmy začali starat nyní. Na co si dát pozor a na co se zaměřit, jaká jsou rizika a jak se zachovat, když potomek nechce rodinný podnik převzít? A jak funguje staletá rodinná tradice v zahraničí?

Dvouměsíčník E15 Premium vydává redakce deníku E15. Každé číslo je hloubkovou sondou do jednoho aktuálního byznysového segmentu a utváří tak platformu pro odborné diskuze o klíčových tématech. Věnovat se jim budeme na dvou konferencích: první se bude konat 7. února a hlavním tématem je předávání rodinných firem s exkluzivním hostem princem Konstantinem z Lichtenštejna, druhá se bude konat o měsíc později, 7. března, a věnována bude investicím jako takovým.

Pro letošní rok se čtenáři mohou těšit na další magazíny věnované realitní tematice, inovacím a novým technologiím, designu, vizionářům či na rozhovorový speciál a žebříček nejbohatších Čechů.

Časopis je k dostání ve stáncích distributorů Relay a Geco, dále přes SMS prodej a na webových stránkách www.e15.cz.

CZECH NEWS CENTER a.s. je lídrem na českém mediálním trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje miliony čtenářů tisku a návštěvníků internetu. Stovky tisíc dalších uživatelů využívají ostatní digitální produkty, služby a aplikace CNC.