Bang & Olufsen představuje nové Beoplay E8 2.0 s obalem Wireless Charging Case

Praha, 18. února 2019 – Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0 nabízejí spolu s vynikajícím zvukem také nezaměnitelný design, exkluzivní materiály a intuitivní dotykové ovládání. Uživateli dávají plnou kontrolu nad hudbou, hovory a hlasovými příkazy. První skutečná bezdrátová sluchátka Beoplay E8 firmy Bang & Olufsen byla navržena pro lidi, kteří nechtějí dělat kompromis mezi zvukem a designem.

Bang & Olufsen představuje nové Beoplay E8 2.0, které zdokonalují design originálního produktu:

  • Prvotřídní pouzdro z prémiové kůže bylo přepracováno. Nyní má nový, vylepšený tvar a bezdrátové nabíjení tak, aby byly Beoplay E8 2.0 skutečně zcela bezdrátové. Beoplay E8 2.0 lze nabíjet jednoduše položením pouzdra na bezdrátovou nabíjecí podložku.
  • Bezdrátové nabíjecí pouzdro má nyní kapacitu třech nabití, takže celková doba přehrávání je až 16 hodin. Oproti 12 hodinám u předcházejícího modelu se jedná o výrazné vylepšení. LED dioda na přední straně ukazuje stav nabíjení samotných sluchátek, zatímco tři LED diody na zadní straně indikují stav nabíjení pouzdra.
  • Vnitřní strana pouzdra je nyní pokryta nádherným broušeným hliníkem, jehož barva odpovídá vnějšku pouzdra.
  • Bezdrátové nabíjecí pouzdro má také USB-C konektor pro případné nabíjení kabelem.

Ideální doplněk: Bang & Olufsen Wireless Charging Pad

Pro stylové nabíjení představuje Bang & Olufsen spolu se sluchátky Beoplay E8 2.0 také novou bezdrátovou nabíjecí podložku. Nabíjecí podložka je vyrobena z luxusních materiálů (broušený hliník a kůže), které vydrží léta a časem získají krásnou patinu. Tato nabíjecí podložka je perfektním doplňkem nejen ke sluchátkům, ale také k současným smartphonům. Podporuje standardní 5W bezdrátové nabíjení a 10W rychlé nabíjení standardu Qi.

Posuňte svá současná sluchátka do nové éry s bezdrátovým nabíjením

Protože sluchátka Beoplay E8 předchozí generace přesně sednou do nového pouzdra s bezdrátovým nabíjením, Bang & Olufsen se rozhodl nové pouzdro prodávat také samostatně. I současní majitelé Beoplay E8 tak mohou využít výhod nového systému. V prodeji budou rovněž samostatné pravé a levé sluchátko.

Legendární zvuk Bang & Olufsen

Stejně jako u původních Beoplay E8 se i nyní dánští zvukoví inženýři společnosti Bang & Olufsen zaměřili na poskytnutí plnohodnotného zvukového zážitku, kterým se mohou E8 2.0 pyšnit. Ten zajišťují dynamické reproduktory o velikosti 5,8 mm, malý elektromagnetický snímač, čipset s podporou Bluetooth 4.2 a DSP (Digital Sound Processing) procesor, který umožňuje dynamické ladění zvuku bez jeho přerušení. Uživatelé tak budou moct upravit zvukový projev podle svého gusta v aplikaci Bang & Olufsen dostupné zdarma pro Android a iOS.

Aby nedošlo k poškození či ztrátě zvukové informace při průchodu lidskou tkání, využívají sluchátka Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0 technologii NFMI (Near Field Magnetic Induction). Jedná se o technologii pro streamování zvuku z jednoho sluchátka do dalšího za využití magnetického pole. Touto cestou dominantní (pravé) sluchátko sdílí zvuk do druhého (levého) sluchátka, aniž by došlo ke ztrátě kvality. NFMI je digitální technologie, která je využívána rovněž v oblasti naslouchátek.

Ceny a dostupnost

V balení Beoplay E8 2.0 nalezneme kromě samotných špuntových sluchátek také kožené pouzdro s bezdrátovým nabíjením, pět nástavců do uší a USB-C nabíjecí kabel. Dostupné budou v barvách černé Black, tmavě modré Indigo Blue, světle béžové Natural a jemně růžové Limestone. Doporučená maloobchodní cena je 8.990 Kč. U tuzemských prodejců jsou sluchátka Beoplay E8 2.0 k dispozici od 14. února 2019.

Bang & Olufsen bezdrátová nabíjecí podložka bude dostupná ve stejných barvách jako samotná sluchátka. Podložka, samostatná sluchátka a samostatné nové bezdrátové pouzdro budou v prodeji od dubna 2019.

Produktové i lifestyle fotografie ve vysokém rozlišení jsou k dispozici na této adrese. Další informace jsou k dispozici na www.bang-olufsen.com.

O SPOLEČNOSTI BANG AND OLUFSEN

Bang & Olufsen je celosvětovou luxusní lifestylovou značkou, která byla založena v roce 1925 v dánském městě Struer. Za vznikem společnosti stojí Peter Bang a Sven Olufsen, kteří is a global luxury lifestyle brand founded in 1925 in Struer, Denmark, Peter Bang and Svend Olufsen jejichž oddanost a vize zůstávají základem společnosti.

Bohaté dědictví postavené na neúprosném odhodlání vytvářet produkty, které posouvají hranice audio techniky, staví společnost do popředí v oblasti audio inovací. Dnes je každý výrobek nesoucí značku Bang & Olufsen charakteristický jedinečnou kombinací krásného zvuku, nadčasového designu a bezkonkurenčního řemeslného zpracování.

Inovativní a progresivní produkty společnosti Bang & Olufsen jsou celosvětově prodávány jak online, tak také v mnoha kamenných prodejnách. Společnost zaměstnává přes 1000 osob a působí na více než 70 trzích. Akcie společnosti Bang & Olufsen jsou uvedeny na NAS DAQ Copenhagen A/S.