O2 zahajuje předobjednávky špičkových smartphonů Samsung GALAXY S10

Vlajkovou loď značky Samsung – telefony GALAXY S10 –  operátor O2 nabídne v různých paměťových a barevných variantách. Každý, kdo si objedná Galaxy S10 anebo S10+ v jakékoliv paměťové variantě a následně produkt zaregistruje na webové stránce www.samsung-bonus.eu, získá zdarma bílá bezdrátová sluchátka GALAXY Buds.

Smartphony Samsung GALAXY S10 jsou určeny pro ty, kdo hledají to nejlepší na trhu. Díky vysokokapacitním bateriím 3100mAh, 3400 mAh a 4100mAh i reverznímu bezdrátovému nabíjení budou pro uživatele k dispozici po celý den. Vysoký výkon zajistí hraní i graficky náročných her a duální reproduktory AKG v kombinaci s prostorovou technologií Dolby Atmos pak majitelům dopřejí dokonalý audio zážitek při poslechu hudby i sledování videí.

Infinity-O displej s „průstřelem“

Uživatelé se mohou těšit například na takzvaný Infinity-O displej s rozlišením Full HD+ a Wide Quad HD+ s výřezem ve tvaru „průstřelu“ v levém horním rohu – na místě, kde se nachází ultrasonická čtečka otisků prstů. Díky ní například rychle otevřou selfie fotoaparát. Zájemce o focení potěší i zadní fotoaparát s ultraširokoúhlým 16 megapixelovým objektivem a u modelů Samsung GALAXY S10 a S10+ i 12 megapixelový teleobjektiv s 2x optickým zoomem, se kterými vytvoří dokonalé snímky i za horších světelných podmínek. 

model barva cena
Samsung GALAXY S10e 128GB           černá, zelená, bílá 19 495 Kč
 Samsung GALAXY S10 128GB         černá, bílá 23 495 Kč
Samsung GALAXY S10+ 128GB           černá, bílá 25 995 Kč
 Samsung GALAXY S10+ 512GB           ceramic černá 32 495 Kč
 Samsung GALAXY S10+ 1TB           ceramic černá 41 595 Kč

Chytré hodinky GALAXY Watch Active

O2 zároveň zahajuje i předobjednávky chytrých hodinekGALAXY Watch Active. U O2 budou dostupné v černé, stříbrné a růžové barvě za cenu 6 499 korun. Lifestylové hodinky jsou navrženy pro ty, kdo mají rádi aktivní životní styl.  Mohou se pochlubit 1,1 palcovým displejem s rozlišením 360 x 360 pixelů. Samozřejmostí je pak senzor srdečního tepu. Pokud si hodinky zájemci objednají a zaregistrují se na již výše zmiňované webové stránce www.samsung-bonus.eu, získají bonus v podobě spolehlivé powerbanky Samsung 10 000 mAh s USB-C a bezdrátovým nabíjením ve stříbrně barvě a hodnotě 1 299 korun.

Nastavení nového mobilu pouze za korunu 

Zařízení mohou zájemci pořídit na splátky bez navýšení ceny. S nastavením služeb zákazníkům pomohou v rámci O2 Péče konzultanti na všech O2 Prodejnách i poradci O2 Guru, a to nově pouze za jednu korunu. Zákazníci si zároveň mohou telefon pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cenu pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.