Motorola uvádí na trh Android 9 Pie pro telefon moto Z³ play

Uživatelé v USA jsou první, kteří aktualizaci obdrží. V České republice bude aktualizace dostupná během následujících týdnů.

Společnost Motorola přichází s Androidem 9.0 Pie pro smartphone moto Z³ play. Toto softwarové vylepšení přináší řadu vychytávek a garantuje lepší uživatelský zážitek, který zajistí rychlejší, sofistikovanější a pohodlnější každodenní užívání telefonu. Uživatelé v USA obdrží jako první poslední verzi nejpopulárnějšího softwaru na světě. Aktualizace je v České republice očekávaná v průběhu následujících pár týdnů.

Rychlý a hladký výkon bude jednou z mnoha nových možností, které přijdou společně s aktualizací Android 9.0 Pie. Mezi nimi bude i nová intuitivní navigace, která umožní spravovat aplikace kliknutím na jedno tlačítko. Tato funkce bude dostupná pouze skrze Moto experiences. Nebude chybět ani vylepšený mód „Nerušit“, který zajistí klid během vašich schůzek. Funkce “Adaptivní baterie” se přizpůsobí užívání telefonu a spotřebuje energii jen na ty aplikace, které nejvíce používáte.  Nová rozdělená obrazovka potěší nejvíc ty, kteří rádi využívají několik aplikací najednou. Díky tomuto vylepšení můžete současně poslouchat písničky, zatímco si čtete dnešní novinky.

Android 9.0 Pie umožní nastavení libovolného limitu na různé aplikace, webové stránky či sociální sítě, a to díky funkci hlídání času. Pokaždé, když překročíte nastavený limit se vám aplikace sama vypne a jedinou cestou, jak jí znovu zapnout, je jít do nastavení a limit si nově přenastavit. Touto cestou se telefon stará o to, abyste ho používali pouze pro vhodné a praktické věci.

Aktualizace přináší také vylepšené Rychlé volby, lepší ovládání hlasitosti, jednodušší správu upozornění a mnohem více. Nakonec, ovládání hlasitosti budete moci používat jako nastavení hlasitosti pro vaše upozornění či jako ovládání médií.

moto Z³ play je součástí inovativního portfolia společnosti Motorola. Americká značka vyvinula světově úspěšný modulární ekosystém. Telefony nabízejí baterie, které vydrží více než 40 hodin a téměř bezrámečkový 6” Full HD OLED displej. Fotografie vypadají skvěle, ať jsou světelné podmínky jakkoliv špatné, a to díky 12MP senzoru pro špatné světlo a 5MP senzoru hloubky. S aktualizací Android 9.0 Pie pro moto Z³ play budete moci pracovat bez přestávky se všemi moto mods, které Motorola nabízí.

MOTOROLA a M Logo jsou registrované ochranné známky společnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Android je ochranná známka společnosti Google LLC. Dolby, Dolby Audio a symbol dvojtého D jsou registrované ochranné známky společnosti Dolby Laboratories. Qualcomm Snapdragon je produktem společnosti Qualcomm Technologies, Inc. nebo jejích dceřiných společností. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků. © 2018 Motorola Mobility LLC Všechna práva vyhrazena.

O společnosti Motorola

Motorola Mobility LLC byla v roce 2015 získána společností Lenovo Group Holdings. Společnost Motorola Mobility, která je plně vlastněnou dceřinou společností firmy Lenovo, má zodpovědnost za navrhování a výrobu všech značkových mobilních telefonů značek Moto a Motorola.

O společnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) s obratem 45 miliard amerických dolarů je společností zařazenou v žebříčku Fortune Global 500. Představuje světového a technologického lídra v řízení transformace prostřednictvím chytrých zařízení a infrastruktury, které vytvářejí tu nejlepší uživatelskou zkušenost. Společnost Lenovo vyrábí jedno z nejrozsáhlejších portfolií připojných produktů na světě, včetně smartphonů (Motorola), tablet, počítačů (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) a pracovních stanic, stejně jako zařízení AR / VR a inteligentních řešení pro domácnosti a kanceláře. Řešení datových center společnosti Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) vytvářejí kapacitu a výpočetní výkon pro připojení, která mění podnikání a společnost. Lenovo pracuje na tom, aby inspirovala všechny k rozdílnosti a vybudovala chytřejší budoucnost, kde všichni prosperují. Následujte nás na stránkách LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, přečtěte nejnovější informace na Storyhub, nebo navštivte naše webové stránky http://www. lenovo.com/