Řadíte se mezi filmové znalce? Otestujte si své vědomosti v Oskarovém kvízu Cinema City!

Zlaté sošky jsou rozdány, a že to byl letos zase adrenalin. Teď je ale čas na zábavu, a proto společnost Cinema City pro všechny filmové nadšence připravila aplikaci Oskarový kvíz. Na sto otázkách zjistíte, jak moc ovládáte svět stříbrného plátna, a zároveň si zasoutěžíte o 1 + 1 vstupenku do kina zdarma nebo slevu na občerstvení. Pojďte to vyzkoušet kviz.cinemacity.cz, odměna vás nemine.

Zábavná aplikace v sobě obsahuje sto soutěžních otázek z oblasti kinematografie,                z toho jich je několik odkazujících na prestižní Ceny Akademie. Pokud víte, jaký film získal v minulosti Oscara, který herec jich má doma nejvíce nebo kdo je považován za věčného čekatele, máte výhru v kapse. Za každou správně zodpovězenou otázku získáte jeden bod a nasbírané body pak můžete vyměnit v e-shopu za skvělé ceny. Výhry jsou odstupňované dle získaného počtu bodů a každého, kdo si rád zajde za filmovým zážitkem do kina, určitě potěší. Získat můžete například již zmíněnou 1 + 1 vstupenku na 2D film zdarma, 50 % slevu na velké nachos nebo velké menu za cenu středního.

Na bodovém skóre vám přidá i to, když do soutěže pozvete své přátele nebo patříte mezi členy klubu Cinema City. A pokud jste totální filmový geek a přijde vám sto otázek málo, nezoufejte, v aplikaci je nachystaných dalších dvě stě již nesoutěžních otázek, které vaše filmové vědomosti prověří do detailu.

Kvíz naleznete na stránce kviz.cinemacity.cz a zasoutěžit si můžete až do 17. 3. 2019. Kódy z vašich výher pak mají platnost do 31. 3. 2019