Společnost JetBrains obhájila po druhé v řadě titul AON Best Employer

Praha, 28. února 2019 – Pražská pobočka společnosti JetBrains se, stejně jako v loňském roce, může pyšnit oceněním Aon Best Employer 2018. Ocenění byla rozdána během včerejšího gala večera společnosti Aon v galerii kavárny Louver v Praze.

V tomto ročníku světově úspěšné studie se přihlásilo celkem 100 společností v Česku a na Slovensku, z toho se podařilo získat titul třinácti společnostem. Aon Best Employer čerpá z odpovědí samotných zaměstnanců v dotazníkovém šetření, které se zaměřuje na čtyři klíčové indexy: míra motivovanosti zaměstnanců, důvěryhodné vrcholové vedení, kultura vyské výkonnosti a značka zaměstnavatele.

„Tohoto ocenění si vážíme obzvláště proto, že nám ho vlastně udělují naši kolegové. Jim také patří díky za celoroční spolupráci na tom, aby se nám v naší firmě žilo dobře. V letošním roce jsme se v Praze rozrostli o polovinu a tak nás těší, že i noví kolegové to vidí stejně,“ říká Martina Šichová (Brožová), Head of HR v JetBrains Prague.

Vyhrát titul Aon Best Employers znamená zařadit se mezi společnosti s nejvyšším procentem motivovaných zaměstnanců. „Musím říct, že právě JetBrains má jedny z nejlepších výsledků, které jsem za dlouhou dobu viděl,“ říká Pavel Skuhrovec, HR Consultant z Aon.

Významnou roli ve výsledcích JetBrains hraje velmi vysoký (téměř tři čtvrtiny) počet zaměstnanců, kteří jsou vysoce motivovaní a táhnou své kolegy i celou společnost významně dopředu.   

Z běžného pracovního života oceňují zaměstnanci JetBrains zejména rovnováhu pracovního a osobního života, spolupráci s kolegy a samotnou značku zaměstnavatele JetBrains.  

O Aon

Aon plc (NYSE: AON) je globálním lídrem v odvětví profesionálních služeb poskytující široké spektrum řešení v oblasti rizik. S pomocí více než 50 000 kolegů ve 120 zemích a za využití jedinečných tržních dat a důsledných analýz poskytujeme klientům řešení, která snižují volatilitu a zlepšují víkon. Pro více informací navštivtě aon.com

Aon Best Employers

Studie Aon Best Employers měří ukazatele, které vedou k vysoké míře motivovanosti zaměstnanců a udržitelným obchodním výsledkům. Pomocí konzistentní metodologie hodnotíme a rozeznáváme výjimečné zaměstnavatele, a to kdekoliv ve světě. Společnosti mohou toto ocenění využít interně i externě. Pro více informací navštivtě bestemployers.cz

O společnosti JetBrains

JetBrains je přední tvůrce softwarových nástrojů pro profesionální vývojáře, které jim pomáhají při tvorbě pokročilých technologií a také pracovat rychleji, přesněji a ještě efektivněji. Společnost byla založena v roce 2000 a její centrála zůstává v Praze, s kancelářemi v Rusku, Německu a USA. Dnes je společnost JetBrains s 900+ zaměstnanci privátně vlastněnou, organicky rostoucí globální firmou. Produktové portfolio JetBrains čítá mnoho oceňovaných nástrojů, jako například IntelliJ IDEA, ReSharper nebo programovací jazyk Kotlin, jehož popularita neustále roste. Pro práci si vybralo produkty JetBrains 81 společností z Fortune Global 100 a používá je přes 5 milionů vývojářů po celém světě. V roce 2017 a 2018 byla společnost JetBrains zvolena jedním z nejlepších zaměstnavatelů v České republice dle žebříčku AON Best Employer. Pro více informací přejděte na www.jetbrains.com.