Nový ředitel společnosti Elis připraví závod ve Velkých Pavlovicích na další rozvoj

Skupina Elis, která je jedničkou na evropském trhu v oblasti pronájmu a servisu pracovních oděvů, rohoží a hygienického řešení, ohlašuje personální změnu ve vedení české pobočky.

Praha, 5. března 2019 – Ředitelem závodu Elis Textile Care ve Velkých Pavlovicích byl k 1. březnu jmenován Ivan Hulcký (43), který doposud působil jako výrobní ředitel společnosti Altech.

Úkolem Ivana Hulckého v nové roli bude připravit závod ve Velkých Pavlovicích a jeho zaměstnance a systémy na další rozvoj. Vedle toho bude spolupracovat s obchodním oddělením v péči o stávající i nové zákazníky,“ uvedla k jmenování nového ředitele Jana Puškáčová, která řídí aktivity skupiny Elis v České republice, na Slovensku a v Maďarsku.

Své zkušenosti z předchozích zaměstnání využije Ivan Hulcký i při rebrandingu české pobočky. Ta prošla v České republice v uplynulém roce změnami a po přechodném názvu Berendsen Part of Elis působí od února 2019 pouze pod názvem Elis.

Ivan Hulcký, který v předchozích letech zastával provozní manažerské funkce ve společnostech Altech, Deceuninck a AVX Czech Republic, absolvoval Fakultu technologickou VUT Brno a dále získal profesionální diplom v managementu na Open University – OU Business School v Praze. Ve svém volném čase se kromě rodiny věnuje cestování, sportu a práci s vínem.

Skupina Elis poskytuje v České republice služby více než dvěma tisícům zákazníků, zejména výrobním společnostem ze všech oborů, od potravinářství po automobilový průmysl. Jako jediná firma v ČR umí nabídnout také řešení pracovních oděvů i pro ultračisté provozy farmaceutických firem pracujících v nejvyšších třídách čistoty nebo v aseptickém prostředí. Vedle závodu ve Velkých Pavlovicích vlastní Elis v České republice také prádelnu ve Slavkově. 

O společnosti Elis

Skupina Elis je mezinárodním lídrem v oblasti textilních a hygienických servisních služeb. Elis nabízí operativní pronájem textilií, rohoží a hygienického řešení a působí ve 28 zemích Evropy a Latinské Ameriky. Skupina zaměstnává 45 000 profesionálů na 440 výrobních a servisních pobočkách v 28 zemích Evropy a Latinské Ameriky. Více informací o skupině Elis: www.corporate-elis.com/en