Lidl otevře novou prodejnu v Praze Řepích

Nová prodejna Lidl bude otevřena v pražských Řepích. Zákazníci ji najdou v ulici Makovského ve stávající zástavbě v blízkosti tramvajové zastávky Blatiny a vybavena bude prvky nového konceptu. Tím pádem se mohou těšit na komfortní nakupování ve zmodernizovaných prostorách. Otevření je plánováno na  první polovinu letošního roku.

Lidl nahradí dřívější prodejnu potravin, přičemž prodejna změní vzhled. Vybavena bude vlastní pekárnou, díky které bude v nabídce vždy čerstvé pečivo. Zákazníci jistě uvítají také rozsáhlý úsek čerstvých potravin. K dispozici bude velký výběr ovoce a zeleniny, masa a mléčných výrobků. Ke snadnější orientaci zákazníků poslouží 3D grafické nápisy, vystavené zboží pak dobře vynikne díky LED osvětlení a barevnému provedení interiéru. Pro velké nákupy budou instalovány pokladny s odkládacím prostorem. Vítanou novinkou bude také  WiFi připojení zdarma, ve vstupním prostoru pak možnost zakoupení kávy s sebou z automatu vyrobeného speciálně pro prodejny Lidl.

O společnosti Lidl

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 244 prodejen, které jsou zásobovány 4 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť. Více informací naleznete na www.lidl.cz.

Více informací naleznete na:

www.lidl.cz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika