Přichází nová generace počítačů HP Pavilion x360 v doprovodu nových monitorů

Přichází nová generace počítačů HP Pavilion x360 v doprovodu nových monitorů

HP přináší prémiové prvky všem uživatelům za dostupnou cenu

PRAHA, 18. března 2019 HP dnes představilo novou generaci konvertibilních počítačů HP Pavilion x360 14 a HP Pavilion x360 15. Nejčerstvější přírůstky do rodiny zařízení Pavilion nyní přinášejí prvky známé z prémiových zařízení HP, jako trojrozměrnou kovovou základnu klávesnice, elegantní barevné varianty, ale i výrazně vyšší výkon a výběr z grafických karet, za dostupnou cenu i běžným uživatelům. HP kromě toho začne nabízet i dva nové monitory HP 27f 4K a zakřivený HP 34f s vysokým rozlišením.

Novinky s označením HP Pavilion dostaly nové barvy (dostupné u vybraných modelů) včetně elegantní bledě modré, světle zlaté a stříbrné. Displeje mají na třech stranách pouze miniaturní rámečky a zkosené hrany šasi, připomínající tvarem přesýpací hodiny, usnadňují uživateli otevírání zařízení ze všech tří stran. Ve výbavě tradičně nechybí ani audio od Bang & Olufsen posílené funkcí HP Audio Boost. Přihlašování pomocí Windows Hello urychlí volitelná čtečka otisků prstů, která se nyní přesunula pod klávesnici. Skvělou funkcí při kreslení nebo editaci dokumentů je potom podpora simultánního použití pera a dotyku.

Další specifikace:

  • HP Pavilion x360 14 nyní překypuje výkonem. Na výběr je z grafických karet Nvidia GeForce MX130 a MX250, 8. generace procesorů Intel® až po Intel® Core™ i7, širokého výběru duálních úložišť a až 16GB pamětí. To vše doplňuje téměř 11hodinová výdrž na baterii.
  • HP Pavilion x360 15 bude skvělým pomocníkem při práci i při zábavě. Napomáhá tomu výběr z HD nebo FHD displejů, samostatná numerická klávesnice, 8. generace procesorů Intel® až po Intel® Core™ i7 a samostatná grafika Radeon 535.

Nové monitory přinesou skvělé rozlišení i ergonomii

HP zároveň představilo dvojici nových monitorů, HP 27f 4K a zakřivený HP 34f, které se díky svému vysokému rozlišení hodí pro tvorbu obsahu, ale samozřejmě i pro zábavu. 27palcový model dostal displej 4K UHD IPS s tenkými okraji a také ergonomický, plně nastavitelný stojan. 34palcový monitor se zakřiveným IPS panelem nabídne rozlišení Quad HD.

Cena a dostupnost

  • HP Pavilion x360 14  bude v České republice dostupný od dubna za cenu začínající na 14 490 Kč.
  • HP Pavilion x360 15  bude v České republice dostupný od dubna za cenu začínající na 15 990 Kč.
  • HP 27f 4K bude v České republice dostupný od srpna za 9 990 Kč.
  • Cena a dostupnost monitoru HP 34f Curved bude v České republice oznámena později.

O společnosti HP

Společnost HP Inc. vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP Inc. naleznete na http://www.hp.com.

Tagged