Novým finančním ředitelem Blueberry je Stanislav Šídlo

Finance digitální full servisové agentury Blueberry má od začátku března na starosti Stanislav Šídlo. Do agentury přichází z produkční společnosti Eallin, kde působil ve stejné roli. V Blueberry bude mezi jeho hlavní zodpovědnosti patřit finanční řízení, controlling a reporting. Zároveň se jako člen nejvyššího managementu bude podílet na strategii a celkovém směřování agentury.

Stanislav Šídlo, který se v březnu stal novým CFO Blueberry, působil během své kariéry v této roli ve výrobní firmě Vafo, produkční společnosti Eallin či jako konzultant v poradenské firmě Grant Thornton.

Jsem moc rád, že se Standa rozhodl připojit k našemu týmu. Zapadá do něj nejen po kulturní a lidské stránce, ale i té strategické a byznysové. Věřím, že se nám díky jeho dlouholetým zkušenostem podaří využít plný potenciál společnosti a vybudovat z ní hlavního hráče na poli digitální transformace významných českých firem.” okomentoval nástup Šídla do role CFO David Grundel – CEO společnosti.

Blueberry designuje a vyvíjí mobilní a webové aplikace, webové stránky a dodává komplexní servis digitálního marketingu. Mezi její klienty patří Metrostav, Neoris, Allianz, Českomoravský beton, Nestlé, ŠKODA AUTO a řada dalších významných firem.

O Blueberry

Full-servisová digitální agentura Blueberry vytváří digitální světy. Staví je na pevných základech backendových a frontendových vývojářských řešení, výjimečnost jim dává prostřednictvím UX designu a nechává o nich slyšet díky aktivitám digitálního marketingu.