KYOCERA se stala lídrem trhu inteligentních multifunkčních zařízení v západní Evropě

KYOCERA Document Solutions Europe, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, byla IDC MarketScape jmenována lídrem v oblasti inteligentních multifunkčních periferií (MFP): Western Europe Smart Multifunction Peripheral 2018 Vendor Assessment, doc # EMEA44808019, únor 2019.

Očekávání dobrých zpráv se naplní, pokud firma neustále pokračuje v rozšiřování a inovaci svého produktového portfolia, zaváděním integrovaných softwarových prvků, a to vše při zachování svého ekologického zaměření.

“Pro společnost KYOCERA Document Solutions Europe je zařazení v hodnocení IDC MarketSpace na pozici lídra v oblasti inteligentních multifunkčních zařízení významným oceněním, protože odráží naši tvrdou práci a růst v posledních letech,“ říká Nobuki Takada, generální ředitel marketingového inovačního centra KYOCERA Document Solutions Europe.

„Postavení naší společnosti nám dává další motivaci pokračovat ve vývoji a nabízet našim zákazníkům kvalitnější, spolehlivější a inovativnější nabídku, která navazuje na úspěchy řady TASKalfa a ECOSYS. I když stále pokračujeme v růstu a rozšiřujeme své působení na nové trhy, tyto řady tiskových zařízení zůstávají v jádru naší nabídky multifunkčních zařízení.“

Vzhledem k tomu, že organizace začíná nový rok s očekávaným vývojem na celé řadě trhů, umístění klíčových produktů firmy do pozice Leadera v západní Evropě ji poskytuje silný základ pro další růst v roce 2019 podpořený rozšířením řady ECOSYS a TASKalfa, a zároveň uvedením produktu KYOCERA Capture Manager, který rozšíří portfolio společnosti v oblasti softwaru.

Úspěch také potvrzuje filozofii společnosti KYOCERA vytvořenou jejím zakladatelem Dr. Kazuo Inamorim, který věří, že „vynaložení maximálního úsilí musí být součástí naší denní praxe“, protože „každý velký úspěch je výsledkem dlouhodobé usilovné práce“.

O IDC MarketScape

Model analýzy vendorů IDC MarketScape je navržen tak, aby poskytl přehled o konkurenceschopnosti dodavatelů ICT (informačních a komunikačních technologií) na daném trhu. Výzkumná metodika využívá rigorózní metodiku bodování založenou na kvalitativních i kvantitativních kritériích, která vyústí v grafické znázornění pozice každého dodavatele na daném trhu. IDC MarketScape poskytuje jasný rámec, ve kterém mohou být nabídky produktů a služeb, schopností a strategií a současné a budoucí faktory úspěšnosti trhu IT a telekomunikačních dodavatelů smysluplně porovnány. Rámec také poskytuje 360-stupňové hodnocení silných a slabých stránek současných a potenciálních dodavatelů.

O společnosti KYOCERA Document Solutions

KYOCERA Document Solutions se sídlem v japonské Osace je předním výrobcem kancelářských řešení zaměřených na tisk dokumentů a document management systémy. Produktové portfolio KYOCERA zahrnuje barevné a černobílé tiskárny a multifunkční zařízení mnoha formátů. Produkty KYOCERA jsou proslulé svými jedinečnými komponenty s dlouhou životností, které poskytují maximální spolehlivost a minimalizují negativní dopad na životní prostředí. Vše dohromady vede k nižším celkovým nákladům na vlastnictví (TCO) v průběhu celé životnosti výrobku. Portfolio společnosti KYOCERA Document Solutions však nekončí u hardwaru. Kompletní sada podnikových aplikací a konzultačních služeb umožňuje zákazníkům optimalizovat a řídit workflow dokumentů a uvolnit plný potenciál jejich investic do hardwaru.

KYOCERA Document Solutions Inc. je dceřinou společností firmy KYOCERA Corporation, která patří mezi globální špičky ve vývoji a výrobě pokročilých high-tech keramických materiálů a souvisejících produktů. Mezi ně patří například telekomunikační zařízení, polovodiče nebo elektronické součástky. Za fiskální rok končící 31. března 2018 dosáhly čisté tržby společnosti KYOCERA Corporation 1.42 trillion yenů (zhruba 11.9 billionu euro).